کد خبر: 11616
A
سازمان غذا و دارو؛

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند و بنابراین فاقد این مواد هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده با ایران از سازمان غذا و دارو، نسترن محمدی، افزود: متاسفانه در برخی رسانه ها از قول منابع نامشخص و نامعتبر بیان می شود که در کنسرو ها از مواد نگهدارنده‌ به نام « ادتا» استفاده شده و این مواد بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می کند درحالیکه اینگونه اخبار، اشتباه و غیر کارشناسی است.
وی ادامه داد: هنگامی که ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می گیرد در اثر فرآیندهای حرارتی، پخته و استریل شده و تمام میکروارگانیسم های آن نابود می شود.
وی اضافه کرد:با توجه به این که بسته بندی کنسرو به گونه ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب درماده غذایی را به صفر می رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: تمام کنسروهای دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو ، تحت نظارت مسول فنی تولید وعرضه می شوند و فرمولاسیون آنها در زمان أخذ پروانه بررسی ومورد تایید قرار می گیرد.

منبع: ایرنا

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر