کد خبر: 16512
A

میوه‌ها و سبزیجات را می‌توان از نظر گروه رنگی نیز دسته‌بندی کرد که البته حاکی از فواید درمانی و پیشگیرانه آنها هم هست. مثلا خوراکی‌های آبی-بنفش، آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین دارند که مانع لخته‌شدن خون می‌شود و به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، برخی از خواص میوه‌ها بر اساس رنگ آنها به قرار زیر است:

سبز:
میوه‌ها و سبزیجات سبزرنگ، حاوی دو نوع آنتی‌اکسیدان هستند. این دو ترکیب به‌طور خاص، باعث از بین‌رفتن رادیکال‌های آزاد شده و به دلیل داشتن پتاسیم، مانع ابتلا به سرطان بویژه سرطان کولون و خون می‌شوند.

زرد ـ سبز:
میوه‌ها و سبزی‌هایی که طیف رنگی‌شان مخلوط رنگ زرد و سبز است، حاوی آنتی‌اکسیدان دیگری به‌نام لوتئین هستند. لوتئین به‌طور خاص باعث حفظ سلامت شبکیه چشم می‌شود.

قرمز:
خوراکی‌های قرمز رنگ حاوی لیکوپن هستند. لیکوپن آنتی‌اکسیدانی قوی است و مانع ابتلا به سرطان می‌شود.

زرد ـ نارنجی:
مصرف موادغذایی زرد و نارنجی باعث حفظ سلامت پوست، تقویت بینایی و بالارفتن توان سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری‌زا می‌شود.

نارنجی:
خوراکی‌های نارنجی حاوی دو ترکیب مهم محافظ اختصاصی پوست، چشم و سیستم ایمنی هستند.

زرد:
ترکیب موجود در خوراکی‌های زردرنگ، ضمن کمک به حفظ سلامت پوست و چشم به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر