کد خبر: 43983
A

دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران گفت: قارچ‌های شرکتی، چون در آزمایشگاه‌ها بذرشان اصلاح شده است هیچ مشکلی ندارند و باعث مسمومیت نمی‌شوند و افراد می‌توانند بدون نگرانی از این قارچ‌ها استفاده کنند.

به گزارش دیده بان ایران؛ با انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت افراد بر اثر استفاده از قارچ‌های سمی و جان باختن تعدادی از هموطنان در برخی از استان ها، و افزایش شمار مسموم شدگان بر اثر استفاده از این قارچ ها، نگرانی هایی در مردم ایجاد شد که آیا قارچ‌های موجود در سطح شهر نیز می‌توانند برای  آن‌ها مشکل ایجاد کند یا خیر.

در همین راستا حبیب الله عظیمی دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران  در خصوص وضعیت قارچ‌های موجود در سطح شهر و قارچ‌های سمی عامل مسمومیت افراد در استان‌های مختلف کشور اظهار کرد: قارچ‌های مسموم کننده مربوط به مراتع، دشت‌ها و کوهستان‌ها بوده است که در فصل بهار به دلیل بارندگی و شرایط اقلیمی به صورت خودرو در این مناطق رشد می‌کنند و مردم با استفاده از آن‌ها دچار مسمومیت شده اند.

وی افزود: با افزایش تعداد مسموم شدگان در سطح کشور احتمال این موضوع نیز وجود دارد که افراد در مناطق مختلف برای کسب درآمد با چیدن این قارچ‌های بدون اطلاع از سمی بدون آن با عرضه در بازارچه‌های محلی باعث مسمومیت تعداد زیادی از مردم شده باشند.

دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران با بیان اینکه قارچ‌های دکمه‌ای سفید رنگ شرکتی موجودر بازار مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کند گفت: این قارچ‌های شرکتی، چون در آزمایشگاه‌ها بذرشان اصلاح شده است هیچ مشکلی ندارند و باعث مسمومیت نمی‌شوند و افراد می‌توانند بدون نگرانی از قارچ‌های شرکتی استفاده کنند.

وی در خصوص شایعاتی مبنی بر اینکه بذر برخی از قارچ‌ها مشکل داشته عنوان کرد: قارچ‌های پرورشی تولید شده در کارخانجات به دلیل انجام آزمایشات مختلف بر روی آن‌ها مشکلی ندارد و  قارچ‌های دکمه‌ای بسته بندی لیبل دار، سلامتشان  تایید شده است.

عظیمی با تاکید بر اینکه بهتر است مردم قارچ‌های متفرقه با ظاهر و رنگ متفاوت مصرف نکنند، گفت: تولید بالای قارچ در کشور با قیمت مناسب نیاز تمام مردم را برطرف می‌کند و بهتر است از مصرف قارچ‌های متفرقه دوری کنند.

منبع: میزان

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر