کد خبر: 101649
A

نمایندگان عضو جبهه پایداری در مجلس انقلابی برای حضور رئیسی در انتخابات امضا جمع کردند

سخنگوی جبهه پایداری موضع این تشکل درباره نامه به سید ابراهیم رئیسی به منظور دعوت برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد.

نمایندگان عضو جبهه پایداری در مجلس انقلابی برای حضور رئیسی در انتخابات امضا جمع کردند

به گزارش دیده بان ایران؛ مجید متقی‌فر عضو شورای مرکزی و سخنگوی جبهه پایداری، درخصوص خبر «جمع‌آوری امضا به‌منظور دعوت از رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۰» در صحن مجلس و اینکه گفته می‌شود این اقدام توسط نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری انجام شده است، ضمن اظهار بی‌اطلاعی از چنین اقدامی گفت: من فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی در مجلس رخ داده باشد، البته در مجلس طی ساعات روز اتفاقات متعددی رخ می‌‌دهد و از جانب ما قابل تکذیب نیست.

 

وی ادامه داد: در میان نمایندگان بعضی افراد رسماً عضو پایداری هستند اما بعضی افراد هم گفتمانی به پایداری نزدیک هستند و من با توجه به آنکه از جزئیات این مساله در درون مجلس بی‌اطلاعم نمی‌توانم وقوع آن را رد کنم. اما آنچه که می‌توانم بگویم این است که جبهه پایداری به جمع‌بندی و مصداق در خصوص انتخابات ریاست جمهوری نرسیده‌ است و اگر به مرحله پایانی در این زمینه برسیم موضع رسمی خود را اعلام می‌کنیم.

 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص وحدت و ائتلاف با سایر گروه‌های اصولگرا اظهار داشت: معیارها و چارچوب‌های ما همان اصول وحدت است که پیش از این در انتخابات مجلس آن‌ها را اعلام کردیم. مثلا پرهیز از تخریب یکدیگر، تقویت و تاکید بر مشترکات و تفاهم برروی شاخص‌های کاندیدای اصلاح؛ این‌ها مواردی است که ما پیش از این آن‌ را اعلام کرده‌ایم و نظر ما درخصوص روند همکاری همین است.

 

سال گذشته و جریان فرآیند وحدت و فرآیند انتشار فهرست مشترک انتخابات مجلس یازدهم بود که مرتضی آقاتهرانی دبیرکل وقت جبهه پایداری در نامه‌ای پاسخ گلایه‌های غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را داد و همچنین سازوکار چهارمرحله‌ای دستیابی به وحدت را از دیدگاه این مجموعه تشریح کرد که به شرح ذیل است: 

 

۱. تفاهم بر حفظ مودت و مراقبت از تخریب یکدیگر، این گام اول وحدت بود.

 

۲. گام دوم؛ تفاهم بر شاخص‌ها و معیارهای انتخاب کاندیداهای اصلح؛ یعنی چارچوب‌های گفتمانی و معیارهای غیرقابل مسامحه‌ای که می‌توان آن‌ها را اصول لایتغیر برای تعیین مصادیق نمایندگی مجلس ذکر نمود و عدول از آن‌ها مقرون به انجام تکلیف نخواهد بود.

 

۳. گام بعدی این بود که بر مبنای همان معیارهای اصولی، دو طرف لیست فهرست کاندیداهای اصلح نسبی را ارائه دهند و تلاش مؤمنانه‌ای صورت دهیم تا تعداد کاندیداهای مشترک و نهایی دو فهرست حداکثری گردد.

 

۴. و مرحله آخر؛ در صورت امکان و لطف الهی به فهرست واحدی برسیم وگرنه تا حد امکان بر اشتراکات دو فهرست اصرار و تأکید ورزیم. این مسیر تا مرحله سوم در طول حدود ۵ ماه گذشته میان ما و شما طی شد.

 

منبع: ایلنا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر