کد خبر: 131765
A

واکنش روزنامه نزدیک به سپاه به انتشار فایل صوتی مدیر رادیوفرهنگ

فایل صوتی جلسه‌ای با حضور علیرضا حبیبی، مدیر رادیو فرهنگ این روز‌ها در فضای مجازی منتشر شده است. در فایل صوتی حبیبی از دستور برای نپرداختن به مسئله گرانی‌ها در رادیو می‌گوید.

واکنش روزنامه نزدیک به سپاه به انتشار فایل صوتی مدیر رادیوفرهنگ

به گزارش دیده بان ایران؛ روزنامه نزدیک به سپاه در واکنش به افشای فایل صوتی مدیر رادیو فرهنگ نوشت: 
در پی انتشار فایل صوتی منتسب به یکی از مدیران شبکه‌های رادیویی که در آن از برنامه‌سازان خواسته شده‌بود به «گرانی و مشکلات» پرداخته نشود، معاون صدا، رادیو را صدای مردم دانست که در آن مشکلات آن‌ها بازتاب پیدا می‌کند.
فایل صوتی جلسه‌ای با حضور علیرضا حبیبی، مدیر رادیو فرهنگ این روز‌ها در فضای مجازی منتشر شده است. در فایل صوتی حبیبی از دستور برای نپرداختن به مسئله گرانی‌ها در رادیو می‌گوید.
حبیبی با اشاره به اینکه رسانه باید شرایط روانی جامعه را بهبود ببخشد، از گویندگان و مجریان رادیو می‌خواهد که انتقادات مردمی را از گرانی‌ها بازتاب ندهند. وی از تهیه‌کنندگان شبکه نیز می‌خواهد در برنامه‌هایشان از نقد دولت بپرهیزند. سخنان مدیر شبکه رادیو فرهنگ که در تضاد با سیاست‌های اعلامی رئیس سازمان صداوسیما در بیان مشکلات مردم است با واکنش‌های منفی روبه‌رو شده‌است. مواضع پیمان جبلی برای تحول در صداوسیما در همان اولین سخنرانی رسمی به عنوان رئیس جدید رسانه ملی قابل‌توجه است. جبلی در آن روز گفته بود: «صدا و سیما باید مصداق واقعی رسانه مردمی باشد؛ رسانه صدای کسانی باشد که صدایشان به جایی نمی‌رسد.»
وی همچنین تأکید کرده‌بود: «صدا و سیما باید منعکس‌کننده مطالبات، خواسته‌ها و دغدغه‌های توده مردم باشد و نباید منعکس‌کننده نظرات و منویات یک طبقه خاص باشد آن هم طبقه خاصی که جدای از مردم است.» تناقض میان آنچه رئیس رسانه ملی به دنبال اجرایی کردن آن است، با توصیه‌های مدیر رادیو فرهنگ مبنی بر مسکوت گذاشتن دغدغه‌های مردم درباره گرانی‌ها، تعجب‌آور بود.
فایل صوتی حبیبی در فضای شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های زیادی را در پی داشت. بازتاب‌های منفی این فایل صوتی باعث شد علی بخشی‌زاده، معاون صدا، توضیحاتی را ارائه کند. بخشی‌زاده در حاشیه نشست خبری نخستین جشنواره ملی رادیویی «پژواک» در پاسخ به خبرنگاران گفت: «ما در عمل نشان داده‌ایم که رسانه مردم هستیم. ایجاد شهروند خبرنگار و ایران‌یار که در قالب آن مردم مشکلات را خودشان مطرح می‌کنند و در رادیو پخش می‌شود، از همین نمونه‌هاست.»
بخشی‌زاده درباره اینکه آیا اساساً در جریان چنین دستورالعملی بوده‌است یا خیر، بیان کرد: «من با دوز سخن موافق نیستم، اما اینکه در موضوعات ترتیب و اولویت‌بندی داشته‌باشیم، موافقم. به هر حال ایده من این است که مردم باید در رسانه حضور داشته‌باشند، ایده آقای جبلی، رئیس رسانه ملی هم این است که مردم صاحبان رسانه هستند. وقتی صدای اعتراض مردم اصفهان در رسانه پوشش داده می‌شود، یعنی چه؟ یعنی این رسانه به مردم تعلق دارد.»
معاون صدا با تأکید بر تولید مستند‌های رادیویی گفت: «ما در قالب مستند می‌توانیم به طیف وسیعی از مشکلات مردم بپردازیم، در حوزه نیروی انسانی، رسیدن به موفقیت بالاست و رادیو در این زمینه همیشه مولد بوده‌است. بهترین مجریان تلویزیون، بهترین نویسندگان از کجا برخاسته‌اند؟»
بخشی‌زاده با اشاره به راهکار‌ها برای تقویت قالب مستند تصریح کرد: «تشکیل شورا‌های اندیشه‌ورزی در شبکه‌ها، ویژه برنامه‌های مستند، آموزش مستمر و تشکیل کارگاه‌های برنامه‌سازی در حوزه مستند و اختصاص بودجه مستند از جمله رویکرد‌هایی است که باید در این مسیر در پیش گیریم.»
وی در بخش دیگر با اشاره به سیاست‌های کلان محتوایی اظهار کرد: «اولین سیاست ما تقویت روحیه و هویت ملی است. ما چند مستند داریم که زنان تدبیرگر را نمایش می‌دهد، زنانی که استاد حل مسائل هستند؟»
بخشی‌زاده درباره اولویت‌های موضوعی گفت: «سبک زندگی ایرانی اسلامی از جمله اولویت‌های ماست که از مصادیق آن ازدواج آسان، روابط خانوادگی و فرزند‌آوری است. نگاه به سالمندان، رابطه با محیط‌زیست و پرداختن به آسیب‌های اجتماعی از دیگر اولویت‌هاست.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر