کد خبر: 148052
A

فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام‌صادق(ع) چه نقشی در ابربحران‌های امروز کشور دارند؟

برخی تحلیل گران عقیده دارند که دانش‌آموختگان دانشگاه امام‌صادق (ع) دست‌کم در سه ابربحران (اقتصاد، عدم اعتماد به رسانه داخلی و انزوا در جامعه بین الملل) موجود کشور نقش دارند.

 فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام‌صادق(ع) چه نقشی در ابربحران‌های امروز کشور دارند؟

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ برخی تحلیل گران عقیده دارند که دانش‌آموختگان دانشگاه امام‌صادق (ع) دست‌کم در سه ابربحران (اقتصاد، عدم اعتماد به رسانه داخلی و انزوا در جامعه بین الملل) موجود کشور نقش دارند.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ تجارت فردا درباره نقش فارغ التصیلان دانشگاه امام صادق در شرایط فعلی کشور نوشت:

 ابر‌بحران انزوای ایران: استادان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) بدون شک مطرح‌ترین و مصرترین مخالفان برجام و FATF هستند. برخی مانند احمد علم‌الهدی و غلامرضا مصباحی‌مقدم در قامت استاد و برخی مانند سعید جلیلی و علی باقری‌کنی در قامت دیپلمات و سیاستمدار و برخی دیگر نظیر وحید یامین‌پور، امیرحسین ثابتی و دیگران در قامت مجری و روزنامه‌نگار در برابر برجام می‌ایستند و نمی‌گذارند به سرانجام برسد.

 ابربحران اقتصاد: اگرچه ابربحران‌های اقتصاد ایران متعلق به این دولت و آن دولت نیستند اما جوانانی که در سال‌های گذشته منتقد سیاست‌های اقتصادی همه دولت‌ها بودند، زمانی که سکان در دست گرفتند از پیشینیان خود بدتر عمل کردند. علی صالح‌آبادی، احسان خاندوزی و حجت عبدالملکی که از چهره‌های شاخص گذشته و حال دولت سیزدهم به شمار می‌روند، در شکل‌گیری وضع موجود نقش دارند.

 ابربحران رسانه و اعتماد: پیمان جبلی و همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق در صداوسیما بازی روایت‌ها را به رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی باختند و هزینه سنگینی به کشور تحمیل کردند.

حکمرانی در صداوسیما

عمده فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در دوران اصلاحات جذب صداوسیما شدند که پیمان جبلی، رئیس فعلی این سازمان هم یکی از آنهاست. امام‌صادقی‌ها در صداوسیما وارد شاهرگ اصلی و حیاتی این سازمان یعنی بخش‌های خبری سیما شدند تا جایی که گفته شد در مدیریت دانشکده خبر سیما و اتاق‌های خبر به فراوانی می‌توان امام‌صادقی یافت.

 شرق سال گذشته در گزارشی نوشت: «فریدالدین حداد عادل»، فرزند حداد عادل از دانشگاه امام صادق (ع) برآمده است. او عضو شورای اندیشه‌ورزی شبکه سوم صداوسیماست. همان شبکه‌ای که مدیریتش را علی فروغی پسرخاله‌اش بر عهده دارد. حسین کرمی (قائم‌مقام پیشین معاونت صداوسیما)، جهانگیر بیابانی (رئیس سابق شبکه آموزش سیما)، علی جعفری و... هم همگی دانش‌آموخته این دانشگاه هستند. همچنین رضا معین‌آبادی، سیداحمد سادات، ناجی چنانی، خسرو فریادرس، حسین رضی و... از مدیران و مجریان سابق و فعلی شبکه برون‌مرزی العالم همگی امام‌صادقی‌های صداوسیمایی بودند. یکی از پرحاشیه‌ترین اتفاقات در صداوسیما مربوط به حذف برنامه‌ها و مجریان مطرح این رسانه ملی و جایگزینی آنان با محتواهای غیرمحبوب بود. به‌طور مثال حذف عادل فردوسی‌پور از شبکه سه را به فروغی امام‌صادقی نسبت می‌دهند.

اقتصاد در سیطره امام‌صادقی‌ها

اغلب فارغ‌التحصیلان این دانشگاه فکر می‌کنند اقتصاد را هم می‌شود مثل یک سازمان اداری اداره کرد. نگاهشان به نهادهای اقتصادی، زیرمجموعه‌ای از سلسله‌مراتب اداری است و گمان می‌کنند همان سلسله‌مراتب با درجاتی از تسامح در نظام اداری کشور هم جاری است. بنابراین وقتی اقتصاد به درستی کار نمی‌کند گمان می‌کنند نفوذ سلسله‌مراتبی به درستی انجام نشده پس باید پلیس قوی به کار گمارند، قاضی قوی نیاز است؛ بازرس بگذارند و مجازات کنند.

روزنامه سازندگی در گزارشی در این باره نوشته است: در گذشته بسیار گفته شد که انتصاب علی صالح‌آبادی به ریاست بانک مرکزی بزرگ‌ترین خطای آقای رئیسی بوده است. صالح‌آبادی به هیچ اصلی از اصول سیاستگذار پولی پایبند نماند. او مثل همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) استاد ساده‌سازی مسائل بود و حتی زمانی که مسائل را ساده می‌کرد باز هم قادر به حل آنها نبود

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر