کد خبر: 52978
A

وقتی قسمت اول برنامه "نود" پخش می شد، فروغی 11 سال داشت!!

یکی از مستنداتی که زمان مدیریت فروغی در بسیج صداوسیما به کارگردانی مهدی نقوی ساخته و با حاشیه‌های فراوانی همراه شد، «خارج از دید» بود. موضوع این مستند، روایت انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 و حوادث پس از آن بود که از پنجم تا نهم دی‌ماه سال گذشته هرشب روی آنتن شبکه سه سیما رفت.

وقتی قسمت اول برنامه "نود" پخش می شد، فروغی 11 سال داشت!!

به گزارش دیده بان ایران؛ یکی از مهمترین بحث های کاربران شبکه های مجازی طی سه روز گذشته عدم پخش برنامه نود برای دومین هفته متوالی و جدال غیر رسمی فردوسی پور و علی فروغی مدیر جوان شبکه سوم سیما بود که تبدیل به یکی از مهمترین بحث های رسانه و خبرگزاری های مطرح کشور شده است. تا جاییکه مصطفی کواکبیان هم صبح امروز طی صحن علنی مجلس نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت طی دو روز گذشته تعداد زیادی پیامک در رابطه با همین موضوع دریافت کرده و است و امیدوارم صدا وسیما به این در خواست مردم توجه نماید.

اما علی فروغی کیست؟ او متولد 1367 است. یعنی وقتی اولین قسمت از برنامه نود توسط عادل فردوسی پور از این شبکه پخش شد او 11 سال داشت.  فروغی پیش از اینکه جای پورمحمدی را در مدیریت شبکه سه بگیرد، رئیس مرکز بسیج صداو‌سیما و مدیر مرکز تخصصی معاونت فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین بود. او از سال 95 رئیس مرکز بسیج سازمان صداوسیما شده و به گزارش «باشگاه خبرنگاران جوان»، با حفظ سمت مسئولیت جدید را بر عهده گرفته است. فروغی فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد حقوق عمومی دانشگاه امام‌ صادق(ع) است. در سابقه مسئولیت‌های مدیر تازه‌رسیده شبکه سه، قائم‌مقامی بنیاد اندیشه‌های امام در نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، فرماندهی پایگاه بسیج، عضویت در شورای معارف صدا و نیز شورا‌های عالی فیلم، پویانمایی و شورای عالی کتاب بسیج نیز به چشم می‌خورد. علی فروغی سردبیری برنامه‌های مختلف رادیویی و تهیه‌کنندگی و کارگردانی چند مستند تلویزیونی را نیز در کارنامه دارد.

یکی از مستنداتی که زمان مدیریت فروغی در بسیج صداوسیما به کارگردانی مهدی نقوی ساخته و با حاشیه‌های فراوانی همراه شد، «خارج از دید» بود. موضوع این مستند، روایت انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 و حوادث پس از آن بود که از پنجم تا نهم دی‌ماه سال گذشته هرشب روی آنتن شبکه سه سیما رفت. شب نهم دی‌ماه، در‌حالی‌که قرار بود پنجمین قسمت از این مستند 10قسمتی پخش شود، پخش نشد. پس از این اتفاق، روزنامه «صبح‌نو» مدعی شد سیدمرتضی میرباقری، معاون سیمای سازمان صداوسیما، دستور توقف پخش این مستند را داده است. دو روز قبل از توقف تولید این مستند؛ یعنی هفتم دی‌ماه، اعتراض‌هایی در مشهد رخ داده بود. برخی دلیل توقف پخش را همین اعتراض‌ها دانستند. محسن یزدی، مدیر مرکز مستند حوزه هنری، در یادداشتی به توقف پخش مستند «خارج از دید» از رسانه ملی انتقاد کرد و گفت: «این مستند ‌یکباره از کنداکتور حذف می‌شود، علتش هم لابد چیزی جز شلوغی‌های اخیر نمی‌تواند باشد؛ اما با چه‌استدلالی؟ کسی نمی‌داند». ادعایی که بی‌اساس هم نبود و با پخش دوباره خارج از دید در 27 دی‌ماه، هم‌زمان با فروکش‌کردن اعتراض‌ها، بر صحت آن افزوده شد. با ادامه پخش خارج از دید حواشی آن نیز ادامه یافت.

در شبکه های اجتماعی ادعاهای زیادی درباره پیشینه فروغی وجود دارد برای مثال کاربری نوشته است "علی فروغی ورودی ۸۶ رشته حقوق دانشگاه امام صادق -ع- و پسر باجناق حدادعادل و از حامیان قالیباف با کمتر از ۳۰ سال سن مدیر شبکه سه شد."

برخی کاربران نیز معتقدند با این انتصاب مدیریت شبکه سه به موسسه اوج واگذار شده است. مینا ورشوچی در این باره نوشته است: «تغییر مدیریت شبکه 3 صداوسیما ,اخرین سنگری بود که موسسه اوج در این شبکه فتح کرد.»

عده ای نیز از احتمال تغییر در روند برنامه نود صحبت کرده اند. حامد معتقد است "حدس میزنم ترکش این تغییر به فردوسی پور و نود هم اصابت کن." 

یا کاربری به نام احمد رضا نوشته است: «شبکه سه، شبکه جوان، حالا با مدیر بسیجی. تجربه و تخصص به کنار که حرف زدن ازش شوخیه، اما تعاملش با نود و پخش مسابقات ورزشی خصوصا حین جام جهانی برام جالب توجه خواهد بود. حیف پورمحمدی ادم روشنی بود تو این شهر ادم یک چشمی‌های.»

اما برخی نیز این انتصاب را شایسته سالاری دانسته اند و از آن دفاع کرده اند. محمود رضوی تهیه کننده سینما در این باره توئیت کرده است: «انتصاب مدیر جوان و کاربلد آقای علی فروغی به مدیریت شبکه۳ یکی از ۳شبکه اصلی و استراتژیک سیما، بنا بر پیگیری های جناب آقای دکتر علی‌عسگری اقدامی در خور تحسین و امید آفرین در تغییر نسلی مدیران سیما و نشانه ادامه رویکرد ریاست محترم سازمان در اعتماد به مدیران جوان است.»

علی نادری سردبیر سایت رجانیوز هم در این باره نوشته است: «سالها صداوسیما در اختیارشان بوده، بهترین ساعت آنتن،بیشترین حمایت مالی و اسپانسر تبلیغاتی. حالا که باید برای انتصاب جوانی پرانرژی بجای مدیران مسن خوشحال باشند، اعلام خطر می‌کنند! با اینهمه فرصتی که بشما داده، ژست اپوزیسیونش را می‌گیرد، پس بگذارید مدیریتش هم دست انقلابی‌ها باشد!»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر