کد خبر: 75564
A

آذر منصوری : هیات اجرایی به دلیل عضویت در گروه غیرقانونی؛ مرا رد صلاحیت کرد

منصوری درباره دلیل اعلام شده برای عدم احراز صلاحیت خود گفت : در نامه رد صلاحیت من، بند ۳ ماده ۳۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان شد که در آن عضویت در گروه‌های غیرقانونی به عنوان یکی از شاخص‌های بررسی صلاحیت‌ها عنوان شده است. بند ۳ ماده ۳۰ اشاره دارد که عضویت در گروه‌های غیرقانونی یا هواداری از گروه‌ها و احزاب غیرقانونی مانع حضور در انتخابات است.

آذر منصوری : هیات اجرایی به دلیل  عضویت در گروه غیرقانونی؛ مرا رد صلاحیت کرد

به گزارش سایت خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛روز چهارشنبه با خبر رد صلاحیت بسیاری از چهره‌های اصلاح‌طلب آغاز شد، البته نه از سوی شورای نگهبان و هیأت‌های نظارت، بلکه از سوی وزارت کشور و هیأت‌های اجرایی. ملاک این رد صلاحیت یا آن طور که در نامه رسمی هیأت‌های اجرایی آمده است، «عدم احراز صلاحیت» اغلب عضویت یا وابستگی به گروه‌های سیاسی و حزبی غیرقانونی عنوان شده است. دست‌کم این دلیلی است که برای رد صلاحیت آذر منصوری، قائم مقام حزب اتحاد ملت عنوان شده است. این درحالی است که عضویت در گروه‌هایی که مورد استناد هیأت‌های اجرایی بوده است، مربوط به سال‌ها پیش بوده و اینان در سال‌های اخیر در گروه‌ها و احزاب رسمی و دارای مجوز فعالیت داشته‌اند.

آذر منصوری قائم مقام حزب اتحاد ملت از جمله داوطلبانی است که از سوی هیأت‌های اجرایی صلاحیتش برای انتخابات پیش رو احراز نشده است. او در گفت‌وگو با «ایران» توضیح داد: ساعت ۲ بعد از نیمه شب، پیامک رد صلاحیت به دستم رسید که در آن از من خواسته شده بود صبح چهارشنبه (دیروز) به فرمانداری تهران مراجعه و نتیجه بررسی صلاحیت خودم در هیأت‌های اجرایی را دریافت کنم. البته صبح، قبل از مراجعه به فرمانداری دیدم که خبر رد صلاحیت من و دیگر چهره‌های اصلاح‌طلب در خبرگزاری فارس منتشر شده است. این فعال سیاسی درباره دیگر چهره‌های تأیید نشده هم افزود: درحال پیگیری هستیم تا ببینیم دقیقاً چه تعداد از اصلاح‌طلبان از سوی هیأت‌های اجرایی رد صلاحیت شده‌اند. تا اینجای کار آقای دکتر شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت، آقایان عماد بهاور، جواد امام و علی باقری جزو رد صلاحیت شده‌ها هستند. آقای باقری در دوره اصلاحات مدیرکل سیاسی وزارت کشور بود.

منصوری درباره دلیل اعلام شده برای عدم احراز صلاحیت خود توضیح داد: در نامه رد صلاحیت من، بند ۳ ماده ۳۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان شد که در آن عضویت در گروه‌های غیرقانونی به عنوان یکی از شاخص‌های بررسی صلاحیت‌ها عنوان شده است. بند ۳ ماده ۳۰ اشاره دارد که عضویت در گروه‌های غیرقانونی یا هواداری از گروه‌ها و احزاب غیرقانونی مانع حضور در انتخابات است.

وی که پیش از این عضو شورای مرکزی حزب منحل شده مشارکت بوده است، گفت: در قانون احزاب مشخص شده که افراد در چه فاصله زمانی می‌توانند پس از عضویت در یک حزب، به عضویت در حزب دیگری دربیایند و در حزب جدید فعالیت کنند. یعنی به لحاظ قانونی قطعاً در این مرحله مشکلی وجود ندارد، یعنی کسی که فعالیت سیاسی دارد، علی‌القاعده این فعالیت سیاسی یکی از مقدمات فعالیت انتخاباتی است و این احزاب هستند که باید به پرشور و گرم شدن انتخابات کمک کنند. اینجا قطعاً تناقضی وجود دارد که باید رفع شود.

قائم مقام حزب اتحاد ملت درپاسخ به اینکه در مهلت مقرر آیا اعتراض خواهد کرد،گفت: این تصمیمی است که باید در مجموعه حزب اتحاد ملت گرفته شود. زیرا حضور ما در انتخابات در مرحله ثبت نام، ناشی از رویکردی بود که نسبت به انتخابات داشتیم و فکر می‌کردیم با توجه به فضای انتخاباتی سردی که با آن روبه‌رو هستیم، از این طریق می‌توانیم به تقویت نهادهای انتخابی کمک کنیم. در مجموع اعتراض به این رد صلاحیت‌ها، تصمیمی است که باید در مجموعه حزب گرفته شود که البته این نیز موکول به جمع‌آوری اطلاعات در سراسر کشور است، به این معنی که باید ببینیم اعتراض ما به صلاح جریان اصلاحات است یا نه. اما همان طور که ثبت نام ما در انتخابات ناشی از یک تصمیم حزبی بوده است، اعتراض به این تصمیم وزارت کشور نیز می‌بایست براساس یک تصمیم حزبی باشد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر