کد خبر: 128065
A

تعرفه قبر‌ها در بهشت زهرا اعلام شد؛ از ۵ میلیون تومان تا۷۵ میلیون تومان/ معاون عروجیان سازمان بهشت: دلیل گرانی قیمت در ناحیه یک فضای سبز و رسیدگی به آن است

معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت و نوسان قیمت قبرها در قطعات مختلف این آرامستان را تشریح کرد و گفت: تعرفه خدمات این سازمان در شورای اسلامی شهر تهران بررسی و مصوب می‌شود.

تعرفه قبر‌ها در بهشت زهرا اعلام شد؛ از ۵ میلیون تومان تا۷۵ میلیون تومان/ معاون عروجیان سازمان بهشت: دلیل گرانی قیمت در ناحیه یک فضای سبز و رسیدگی به آن است

به گزارش دیده بان ایران؛ معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت و نوسان قیمت قبرها در قطعات مختلف این آرامستان را تشریح کرد و گفت: تعرفه خدمات این سازمان در شورای اسلامی شهر تهران بررسی و مصوب می‌شود.

 

روح الله محسنی اظهار داشت: امسال در قطعات جدید که قبرها به صورت سه طبقه واگذار می شود، طبقه پایین رایگان است و از بازماندگان پول گرفته نمی شود، تنها هزینه خدمات حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان محاسبه و دریافت می‌شود.

وی افزود: امسال قیمت ۲ طبقه بالا، طبقه ای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و در مجموع پنج میلیون تومان است و این کف قیمت قبرهای بهشت زهرا (س) است.

این مسئول خاطرنشان کرد: ناحیه ۲ بهشت زهرا (س) که از قطعه ۲۰۰ تا ۲۵۸ است، طبقه ای ۱۴ میلیون و یکصد هزار تومان که مجموع سه طبقه رقمی معادل ۴۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می شود.

محسنی اضافه کرد: ناحیه یک که از قطعه یک تا ۱۱۲ است، طبقه ای ۲۵ میلیون تومان و در صورت واگذاری قبر سه طبقه واگذار ۷۵ میلیون تومان محاسبه می شود که این کف و سقف قیمت قبر در سازمان بهشت زهرا (س) است.

وی در خصوص اختلاف قیمت قبرها گفت: ‌بر اساس تکمیل شدن قطعات نرخ قبر تغییر می کند، در ناحیه یک همه قطعات تکمیل شده و حجم فضای سبزش زیاد است و موضوع خدمات شهریش سخت تر از قطعات دیگر بوده و برهمین اساس باید هزینه های دریافت قبرها هم بیشتر باشد.

محسنی با بیان اینکه دفن اموات در قطعه هنرمندان با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان پذیر است، اظهار داشت:‌ در این وزارتخانه واحدی مربوط به اموات هنرمندان وجود دارد که مجوز دفن در قطعه هنرمندان (۸۸) را صادر می کند.

معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) یادآور شد: دفن در قطعه نام آوران هم نیازمند هماهنگی یا صدور نامه از شهردار پایتخت یا رئیس شورای اسلامی شهر تهران و نهادهایی مثل کمیته ملی المپیک است.

وی افزود: خاکسپاری در قطعه های شهدا و همچنین صالحین مربوط به جانبازان، خانواده های شهدا و جانبازان نیز نیازمند هماهنگی و صدور نامه از سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

گفتنی است بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

 

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.

گلزار شهدای بهشت زهرا(س) مدفن ۳۴ هزار شهید گلگون کفن و چهار هزار شهید گمنام هشت سال جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافعان حرم است./ ایرنا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر