کد خبر: 136001
A

محمود صادقی: ردصلاحیت وکلا خدشه وارد کردن به استقلال نهاد وکالت بود/ اقدام دادگاه انتظامی قضات اولین ضربه را به نهاد قضاوت می‌زند

محمودصادقی نماینده ادوار مجلس، به رد صلاحیت وکلای دادگستری واکنش نشان داد و گفت: به نظرم اتفاقی که اخیرا در خصوص کانون وکلا افتاده است، بی سابقه و یا دست کم در نوع خود کم سابقه بوده است. خدشه وارد کردن به استقلال نهاد وکالت، اولین ضربه را به نهاد قضاوت می زند. زیرا این دو نهاد مکمل یکدیگر بوده و معروف است که دو بال فرشته عدالت هستند.

محمود صادقی: ردصلاحیت وکلا خدشه وارد کردن به استقلال نهاد وکالت بود/ اقدام دادگاه انتظامی قضات اولین ضربه را به نهاد قضاوت می‌زند

به گزارش سایت دیده بان ایران، محمودصادقی نماینده ادوار مجلس، به رد صلاحیت وکلای دادگستری واکنش نشان داد و به جماران گفت: کانون وکلا به عنوان نهادی مستقل و غیردولتی با سابقه دیرینه در تاریخ حقوقی ما است. شایسته نیست کانونی که استقلال خود را در دوره طاغوت و با مبارزه به دست آورده است، در معرض مداخلات دستگاه های حاکمیتی قرار گیرد. وی افزود: امروز تنها مسأله انتخابات کانون مطرح نیست، بلکه این نهاد در طول ۴ دهه گذشته مستمرا مورد تعدی قرار گرفته است. مداخله در دوره اخیر نیز که در ساختار آن رخ داده است، استقلال کانون وکلا را خدشه دار می کند.

صادقی ادامه داد: به نظرم اتفاقی که اخیرا در خصوص کانون وکلا افتاده است، بی سابقه و یا دست کم در نوع خود کم سابقه بوده است. خدشه وارد کردن به استقلال نهاد وکالت، اولین ضربه را به نهاد قضاوت می زند. زیرا این دو نهاد مکمل یکدیگر بوده و معروف است که دو بال فرشته عدالت هستند.

بابر گزارش دیده بان ایران این حقوقدان گفت: هر مقدار که کانون وکلا از مداخلات دستگاه های حاکمیتی مصون بماند، بهتر می تواند به نقش بایسته خود دست یابد. این نوع مداخله ها باعث افزایش دلسردی و نارضایتی و همچنین تشدید فاصله بین دستگاه قضایی و وکلا می شود.

بیشتر بخوانید: علیزاده طباطبایی:دستگاه‌های امنیتی برای قوه قضاییه تعیین تکلیف می‌کنند/ از تجارب قضات با سابقه استفاده نمی‌شود/ انتخابات کانون وکلا تحریم ۹۰ درصدی می‌شود/ رهبری درباره بنده در پرونده مهدی هاشمی نظر داده بود/ رئیسی پیغام داد که در انتخابات کانون شرکت نکنم

وقتی عمل و نظر از هم فاصله داشته باشد، باعث فروریختن امیدها می شود

صادقی در ادامه بیان کرد: این اقدام حتی اگر سیاسی هم نباشد بازتاب ناخوشایندی در میان افکار عمومی دارد و اگر با انگیزه سیاسی بوده باشد، تأثیر بیشتری خواهد گذاشت. آقای محسنی اژه ای در طول مدتی که رئیس قوه قضاییه شده، دیدگاه های متفاوت از پیشینیان خود را دنبال کرده و اقداماتی هم برای اصلاح این قوه انجام داده که امیدوار کننده بوده است. اما این نوع مداخله کاملا مخالف با آن چیزی است که آقای اژه ای اعلام کرده است. وقتی مقام عمل و نظر از هم فاصله داشته باشد، باعث فروریختن امیدها و انتظاراتی می شود که از آقای اژه ای ایجاد شده بود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر