کد خبر: 46764
A

پولشویی در سایت‌های شرط‌بندی/ بیش از 200 حساب مرتبط با 100 سایت قمار و شرط‌بندی مسدود شد

رییس پلیس فتا تهران بزرگ ضمن هشدار نسبت به پولشویی در سایت‌های شرط‌بندی از مسدود شدن بیش از 200 حساب مرتبط با حدود 100 سایت قمار و شرط‌بندی خبر داد.

پولشویی در سایت‌های شرط‌بندی/ بیش از 200 حساب مرتبط با 100 سایت قمار و شرط‌بندی مسدود شد

سرهنگ تورج کاظمی، رییس پلیس فتا تهران بزرگ درباره سایت‌های شرط‌بندی که با توجه به برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی در اینستاگرام تبلیغ می‌شود، گفت: هر گونه سایتی که اقدام به انجام عمل قمار کند، قاعدتا طبق شرع و قانون جرم مرتکب شده و مجازات برای آن تعریف شده است.

به گزارش دیده بان ایران؛ وی با بیان اینکه در چند سال اخیر قمار در بستر فضای مجازی نیز متداول شده است، خاطرنشان کرد: همکاران ما در حوزه تشخیص و پیشگیری در حال رصد این سایت‌ها هستند و اگر مواردی را که در سایت‌ها و پیج‌های اینیستاگرام فعال هستند را شناسایی کنند، سریعا به حوزه مقابله و مبارزه با جرائم اعلام کرده و با اخذ مجوزهای لازم نسبت به برخورد مقابله‌ای و قضایی، با این گونه سایت‌ها اقدام می‌شود.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه تعداد بسیاری از این سایت‌ها از طریق مرجع قضایی به پلیس فتا اعلام شده و ما در حال انجام اقدامات مقابله‌ای هستیم، ادامه داد: سایت‌های شرط بندی معمولا از چندین درگاه پرداخت استفاده می‌کنند و به چندین حساب متصل هستند. تاکنون نیز بیش از 200 حساب مرتبط با حدود 100 سایت و کانال شرط‌بندی مسدود شده و اقدامات لازم برای شناسایی مدیران این سایت‌ها در حال انجام است و برخورد قانونی با آنها صورت می‌گیرد. البته این آمار ثابت نیست و با توجه به حساسیت‌هایی که در این خصوص وجود دارد و همچنین برگزاری مسابقات جام‌جهانی فوتبال برخورد با این سایت‌ها در دستور کار روزانه ما قرار دارد.

وی افزود: کسانی که در سایت‌های قمار و همچنین در صفحات اینستاگرام شرط‌بندی را تبلیغ می‌کنند، قاعدتا مجوزهای لازم را ندارند و البته بیشتر این سایت‌ها اقداماتی که انجام می‌دهند، خارج از بحث شرط‌بندی می‌تواند، شامل جرائم دیگری مانند پولشویی شود و بسیاری از افراد در این حوزه برای پولشویی وارد می‌شوند.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: این افراد برای رد گم کردن وارد شرط‌بندی می‌شوند و مبالغ خود را در این گونه سایت‌ها واریز می‌کنند و بعد از اینکه این مبالغ وارد این سایت‌ها شد، این پول را با نام شخص دیگری از سایت خارج می‌کنند و از این طریق پول سرقتی را تسهیل می‌کنند و شکل پول را تغییر می‌دهند تا قابل ردیابی از طریق پلیس و مراجع قضایی نباشد.

سرهنگ کاظمی با بیان اینکه تعداد محدودی از سایت‌ها برای برگزاری مسابقه مجوزهای لازم را اخذ کرده‌اند، گفت: این مسابقات مانند 2018 از طریق صدا و سیما تبلیغ می‌شود و ایرادی بر این سایت‌ها نیست و نظارت کامل بر آنها انجام می‌شود، البته اگر در این بخش نیز شکایتی داشته باشیم و تخلفی گزارش شده باشد، طی هماهنگی با مراجع قضایی به این شکایات بررسی می‌شود، ولی تا به این لحظه گزارش تخلفی نشده است، چراکه بخش‌های مختلفی بر این مسابقات نظارت دارند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر