کد خبر: 62233
A

دادستان تهران: گزارشی در مورد مدیرعامل جدید برج میلاد به دست ما نرسیده است/ اظهار نظر درباره حکم متهمان دکل گمشده

دادستان تهران به تشریح برنامه‌های سال جدید دادستانی پرداخت.

دادستان تهران: گزارشی در مورد مدیرعامل جدید برج میلاد به دست ما نرسیده است/ اظهار نظر درباره حکم متهمان دکل گمشده

به گزارش دیده بان ایران، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران اقدامات دادستانی تهران در ایام نوروز سال ۹۸ و همچنین برنامه‌های پیش روی دادستانی در سال جدید را تشریح کرد.

دولت آبادی ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های سیل زده گفت: کار‌های خوبی انجام شد و ما هم از همکاران خود و هم مردم تشکر می‌کنیم.

وی در پاسخ به اقدامات و الزامات قضایی در تولید ملی و شعار سال نیز اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال را به همین مبنا نامگذاری کردند، بیشترین تحرکات ما باید در سیستم اجرایی رخ دهد، اما دستگاه‌های تقنینی و قضایی باید حمایت بیشتری از دستگاه‌های اجرایی کنند.

دادستان تهران افزود: به دلیل مشکلات در حوزه ارز و تحریم‌های رخ داده خود به خود مشکلاتی در حوزه تولید رخ داده است، به همین دلیل بانک‌ها و سیستم اجرایی کشور باید بروکراسی موجود را کاهش دهند.

جعفری دولت آبادی خاطرنشان کرد: در دستگاه قضایی ۲ مورد پرونده اقتصادی داشتیم که باید تلاش می‌شد که همزمان با رسیدگی به آن پرونده از توقف فعالیت آن جلوگیری نشود.

وی گفت: یکی از این پرونده‌ها نیشکر هفت تپه بود که به دلیل اینکه تولید نخوابد باید همه تلاشمان را مضاعف می‌کردیم.

دادستان تهران افزود: در برخی از پرونده‌ها گفتیم که ما مشکلی با افتتاح کارخانه‌ها نداریم. در مریوان و شهرهای کردستان مشغول کار هستند، بنابراین سیاست دستگاه قضایی کمک به ادامه تولید و اشتغال و حفظ کارگران در محیط کاری است.

جعفری دولت آبادی اظهار داشت: ما در جلسه یک سوال اساسی از مسئول سازمان حمایت کردیم و گفتیم مرغ را دولت چند قیمت گذاری کرده، گفتند ۱۱ هزار و ۵۰۰، گفتیم چند می‌خرند، گفتند ۷ هزار و ۲۰۰، اما متاسفانه عده‌ای سودجو در میدان بهمن مرغ را ۱۷ هزار تومان هم فروختند.

وی ادامه داد: نامه کتبی برای ما نوشتند که قیمت مرغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است و ما نیرو‌های خود را در میدان بهمن مستقر کردیم. به ما گلایه کردند که چرا قیمت می‌گذارید؟ ما گفتیم دولت قیمت داده و ما از حقوق عمومی حمایت می‌کنیم. به چه دلیلی مرغ را ۱۷، ۱۴، ۱۶ و ۱۸ هزار تومان می‌فروشند؟

دادستان تهران گفت: ۳۰ نفر از خلافکارانی که در افزایش قیمت دخیل بودند و عامل تحریک بازار بودند را دستگیر کردیم و این فتنه خوابید، چون این‌ها بودند که مرغ را به کشتارگاه می‌بردند و آنجا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌دادند.

وی ادامه داد: آن‌ها می‌خواستند با قیمت بالای مرغ بگویند که دادستان برای خودش گفته، دولت هم همکاری کرد. من دیروز گزارشی دیدم که مرغ روی دست این‌ها باد کرده و نمی‌توانند گرانتر از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بفروشند. البته یک روابطی هم در بین این‌ها بوده و گزارشی که از میدان بهمن گرفتیم گفتند در تهران دیروز ۱۰۰۰ تن مرغ توزیع شده و مرغ الان اضافه آمده است.

جعفری دولت آبادی تصریح کرد: عده‌ای رانت خوار میدان بهمن را الگویی برای احتکار و گرانفروشی تبدیل کرده بودند و ما گفتیم اگر تمکین نکنید از ما، در میدان بهمن را می‌بندیم و مردم بدانند ما اگر قیمت دادیم قیمت دادستانی نبوده و قیمت دولت بوده، ما به دولت گفتیم یا قیمت ندهید یا روی آن قیمت بیاستید.

وی گفت: در برخی استان‌ها من خبر گرفتم گفتند ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان نیست و گران‌تر فروخته‌اند من تأکید می‌کنم این قیمت دادستانی نیست و قیمتی است که دولت تعیین کرده است. ما براساس تصمیم دولت حمایت می‌کنیم. باید در کشور یک قیمت حاکم باشد. امیدوارم دادستان‌های سایر مراکز هم هماهنگی‌های لازم را انجام دهند. دولت اگر پای حرفش نایستد دادستانی چه کار می‌تواند بکند؟!

دادستان تهران ادامه داد: مسئولان دولتی کار خوبی کردند و همین جا تشکر می‌کنم، از قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان مرغ حمایت کردند، بعضی مرغداران می‌گفتند که ما ۱۴ هزار تومان می‌خریم، اما اینطور نبود. اگر سازمان حمایت، وزارت صمت، پشتیبانی دام و وزارت جهاد هماهنگ باشند و در کشور یک نرخ باشد ما تضمین می‌دهیم که در کشور مشکلی نداریم.

وی در مورد قیمت گوشت نیز گفت: دام در خوزستان و شهر‌های دیگر وارد شده و در حال کشتار است و در حال حل کردن مشکل گرانی قیمت گوشت هستیم.

جعفری دولت آبادی راجع به حضور آقای رئیسی در مناطق سیل زده گفت: اولاً سیل در همه دنیا وجود دارد، حوادث طبیعی در همه جا وجود دارد، در آمریکا کم سیل و زلزله آمده؟ به مسائل نباید سقل سیاسی بدهیم، مسائل طبیعی را باید به یک فرصت تبدیل کنیم.

وی افزود: ما باید به یک همراهی و همدلی نیاز داریم، نباید در حوزه رسانه و فضای مجازی دو قطبی ایجاد کنیم مانند ترک و فارس، نظامی و غیر نظامی؛ قوه قضاییه هم با همه امکانات در حال کمک به مردم است. ما نباید اجازه دهیم سیاست بر حوادث سوق پیدا کند. مردم مانند زمان جنگ کمک کردند و دادستان‌ها کمک می‌کنند و در جایی که مشکل داریم دستورات لازم را بدهند و در آینده آسیب‌شناسی روی این علت‌ها بشود تا بعداً بررسی شود یعنی بعد از حادثه سر فرصت آسیب‌شناسی شود.

جعفری دولت آبادی درباره ۳ متهم دکل نفتی گم شده گفت: این پرونده در سال ۹۱ در دادستانی مفتوح شد، ۶ متهم داشت که ۲ متهم در خارج بودند یکی آقای طباطبایی و یک نفر دیگر بودند.

دادستان کل کشور ادامه داد: تاکنون رسیدگی به این پرونده ۱۱ جلسه به طول انجامیده، متهمان در دفاعیات خود گفتند ما نقشی نداریم، اما یک پرونده مالی پیچیده‌ای بود و اینکه طولانی شد همین مسائل مالی پیچیده بود، زیرا این‌ها چندین معامله کرده بودند تا این دکل‌ها به ایران برسد.

وی گفت: تصویر حکم به دست ما برسد ما مفاد حکم را بررسی می‌کنیم اگر بدانیم نامتناسب است اعتراض خواهیم کرد. ما براساس حکمی که دادگاه می‌دهد باید بررسی کنیم. اگر حکم نامتناسب باشد اعتراض می‌کنیم.

جعفری دولت بادی خاطرنشان کرد: آقای طباطبایی قبل از عید با روزنامه ایران مصاحبه مفصلی کرده بود و محاکمات خیلی طولانی شد و پرونده بسیار مهمی است اگر حکم ابلاغ شد و مغایرتی وجود داشت ما می‌توانیم اعتراض کنیم.

دادستان تهران در مورد انتصاب مدیرعامل جدید برج میلاد و برخی مسائل مرتبط با این فرد نیز گفت: دستگاه‌های نظارتی گزارشی برای ما نفرستادند، دستگاه‌ها وقتی مدیران را منصوب می‌کنند تحقیقات می‌کنند، اگر نهاد‌های نظارتی در مورد ایشان گزارشاتی داشته باشند ما رسیدگی می‌کنیم، چرا که مقامات شهری حمایت مطلق از ایشان کرده بودند و سوابق ایشان را اگر برای ما بفرستند ما بررسی می‌کنیم. اگر نهاد‌های نظارتی گزارش دهند ما بررسی می‌کنیم./ باشگاه خبرنگاران

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر