کد خبر: 64537
A
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده:

متلک و تعرض به خانم‌ها را نمی‌بینند اما اگر موی آنها دیده شود، برخورد می‌کنند

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اتفاقات دانشگاه تهران گفت: نسبت به متلک و تعرض به خانم ها واکنش نشان نمی دهند اما اگر مویشان دیده شود، برخورد می‌کنند.

متلک و تعرض به خانم‌ها را نمی‌بینند اما اگر موی آنها دیده شود، برخورد می‌کنند

به گزارش دیده بان ایران؛  به نقل از سایت معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری (لینک «معصومه ابتکار»، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده،  در خصوص «اتفاقات دانشگاه تهران» گفت: ماجرای دانشگاه تهران موضوع موردی بوده است، البته همیشه باید صدای اعتراضات، مطالبات و خواسته های دانشجو را شنید و احترام گذاشت. دغدغه جوانان این است که می‌خواهند از حقوق خود دفاع کنند و احساس  می‌کنند، محدودیت‌هایی که گاهی برای‌شان اعمال می‌شود، فراتر از قانون است. دانشجویان تصور می‌کنند که محدودیت‌ها مانع می‌شود که بتوانند فعالیت‌های اجتماعی خود را به عنوان دانشجو و فعال اجتماعی انجام دهند.

او ادامه داد: اعتقاد داریم حجاب محدودیت ایجاد نمی کند. موضوع حجاب یک بُعد قانونی دارد و یک بُعد اعتقادی. در مورد بُعد اعتقادی حجاب باید گفت و گو کرد. موضوع گفت و گوی بین نسلی یکی از محورهای فعالیت در زمینه خانواده بوده که از طرف معاونت در حال انجام است.

ابتکار بیان کرد: مفهوم گفت و گوی بین نسلی این است که یک سری اصول و چارچوب را به عنوان گفت و گو تبیین کنیم و براساس آن در خیلی از زمینه و موضوعات که می تواند، اختلاف برانگیز باشد تبادل نظر داشته باشیم که یکی از آن موضوعات مسئله حجاب و پوشش و نوع نگاه به آن است.

معاون رییس جمهور گفت: متاسفانه در یک دورانی به موضوع حجاب خیلی سیاسی نگاه شده و در برخی جاها به موضوع حجاب صرفا فیزیکی و فقط مختص به خانم ها دیده شده است. نگاه قرآنی به مسئله حجاب فراتر از پوشش زنان است. قرآن کریم به نگاه و رفتار مردان اول اشاره کرده و بحث حجاب از مردان شروع می شود که نگاه و رفتار خود را نسبت به زنان تنظیم کنند.

وی افزود: در جامعه به برخورد ها و تعرض های آقایان نسبت به زنان کمتر حساسیت نشان داده می‌شود. متلکی که گفته می‌شود و نگاه بدی که نسبت به خانم‌ها گاهی اتفاق می افتد، خیلی با واکنش روبه رو نمی‌شود اما با خانمی که مقداری از مویش دیده شود و یا پوشش او از نظر سلیقه برخی مناسب تشخیص داده نشود، حتما برخورد صورت می گیرد. باید در این زمینه بازنگری صورت گیرد.

ابتکار با اشاره به مسئله حجاب بیان کرد: در مسئله حجاب روابط اجتماعی زن و مرد باید درست تبیین شود تا به حال نه در رفتار و نه در گفتمان خیلی از این مسایل را نتوانسته ایم درست تبیین کنیم و تبدیل کرده ایم به یک مسئله زنانه و نوعی برخورد با موضوع، آن هم با محدودیتی که بعد هم این موضوع، واکنش هایی را دارد که برخی از این واکنش ها طبیعی است. باید اجازه دهیم نسل جوان  سوال و پرسش های خود را در ارتباط با این موضوع مطرح کند. 

او درباره تعیین تکلیف فرزندان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران خارجی بیان کرد: امیدوارم شورای نگهبان با این موضع موافقت کند. طبق بررسی ها دلیل خاصی برای مخالفت وجود ندارد. در بحث های مطرح شده تا به حال مخالفت خاصی نشنیده ایم نه از طرف مراجع و نه از طرف فقها. امیدواریم این لایحه تصویب شود. /سایت معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری  

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر