کد خبر: 67518
A

بررسی تحولات دوره جدید دستگاه قضایی، با سخنان باقر انصاری و نجفی توانا و محمد حسین ساکت

میزگرد "دور جدید تحولات قضایی؛انتظارات و تحولات" با حضور دکتر علی نجفی توانا رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز و دکتر محمد حسین ساکت مستشار سابق دیوان عالی کشور و دکتر باقر انصاری استاد حقوق بشر دانشکده حقوق دانشگاه بهشتی با همکاری گروه حقوق انجمن اندیشه و قلم و خانه اندیشمندان علوم انسانی و تشکل وکلای مدافع حقوق شهروندی برگزار می شود

بررسی تحولات دوره جدید دستگاه قضایی، با سخنان باقر انصاری و نجفی توانا و محمد حسین ساکت
به گزارش سایت خبری دیده بان ایران میزگرد "دور جدید تحولات قضایی؛انتظارات و تحولات" با حضور دکتر علی نجفی توانا رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز و دکتر محمد حسین ساکت مستشار سابق دیوان عالی کشور و دکتر  باقر انصاری استاد حقوق بشر دانشکده حقوق دانشگاه بهشتی با همکاری گروه حقوق انجمن اندیشه و قلم و خانه اندیشمندان علوم انسانی و تشکل وکلای مدافع حقوق شهروندی برگزار می شود 

 

محورهای مطروحه در این میزگرد عبارتند از :
* برنامه اقدام قضایی در مبارزه کارآمد با فساد 
*ارتقای حقوق انسانی و احیای حقوق عامه 
*تضمین آزادی بیان و حق نقد
*تسهیل دسترسی به عدالت و تحقق معیارهای دادگستری شایسته 
*حمایت از مالکیت و حقوق اقتصادی

 

 

این نشست روز دوشنبه ۲۴ تیر ماه ساعت ۱۷ در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی در خیابان نجات الهی .خ ورشو برپا می‌شود و حضور برای عموم ازاد است.

 

در پیش درآمد گروه حقوق انجمن اندیشه و قلم برای این نشست آمده است:

 

در شرایطی که مشکلات انباشته دستگاه قضایی با فشارهای اقتصادی تشدید شده و تبلیغات منفی نیز به ناامیدی از عدالت دامن زده، روی کارآمدن حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی و برخی شعارها، تحرکات و وعده‌های او، از جمله جلسات با مسئولان گذشته دستگاه قضا، رسانه‌ها و تشکلهای دانشجویی و فراخوان کمک فکری از مردم و نخبگان، دریچه امیدی را باز کرده است.
البته برخی بسیار به اصلاحات جدی امیدوارند و برخی دیگر این موارد را صرفا در حد شعتر و تبلیغات محدود می‌دانند. اما روشن است که فضای شکل گرفته در دوره قبل مبنی بر خط قرمز بودن هر گونه نقد عملکرد مسئولان دستگاه قضا، دست کم اندکی تفاوت کرده است.
انجمن اندیشه و قلم، با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در پاسخ به فراخوان رئیس جدید دستگاه قضا در تلاشند گفت‌وگویی پیرامون وظایف دستگاه قضا و فاصله وضع موجود و مطلوب شکل دهند و با حضور وکلا و حقوقدانان برخی از مهمترین مسایل مربوط به این قوه را مورد بررسی قرار دهند، ازجمله اینکه:

 

•  برنامه‎های حجت‌الاسلام رئیسی چه میزان در اصلاح معضلات کنونی این قوه و احیای حقوق عامه راهگشاست؟
• پیگیری راهبرد مبارزه با فساد اقتصادی که مطالبه مصرانه مردم است، چقدر موثر بوده و آیا زمینه ساز جلوگیری از بروز فسادهای جدید شده است؟
با توجه به رویکرد رئیس قوه، در دوره جدید چه میزان به آزادی بیان و نهی از منکر با استفاده از ظرفیت جدید رسانه ها و شبکه های اجتماعی میدان داده می‌شود؟

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر