کد خبر: 47922
A
دیده بان ایران از یک ویژه خواری جدید گزارش می دهد؛

کمک پنج میلیاردی به یک پیامرسان داخلی که تنها 200 کاربر دارد

اما نکته جالب در این بین کمک دولت به پیامرسان هایی است که کاربران آن کمتر از حد نصاب حتی یک اپلیکیشن معمولی است. به طور مثال پیامرسان "جیک و پیک" که در کافه بازار در دسترس عموم قرار گرفته تنها 200 کاربر فعال دارد. حال این سوال مطرح می شود که چرا چنین پیامرسان هایی که بیش از 90 درصد مردم حتی اسم آنها را هم نشنیده اند، باید در چنین شرایط اقتصادی از دولت کمک های میلیاردی دریافت نمایند؟!

کمک پنج میلیاردی به یک پیامرسان داخلی که تنها 200 کاربر دارد

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران  دیده بان ایران، معاون وزیر ارتباطات خبر از کمک‌های میلیاردی به پیام‌رسان‌های داخلی داد.او در این باره گفت: به ۹ پیام‌رسان داخلی از جمله ویسپی، بیسفون پلاس، سروش، آی‌گپ، لنزور، جیک و پیک، گپ، بله و بی‌تالک امکانات زیر ساختی رایگان و ۵ میلیارد تومان وجه نقد کمک شده است. (اینجا)

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که دولت و وزارت مخابرات طی هفته های اخیر زیر فشاد شدید منتقدان خود در این خصوص بوده اند.

روز گذشته روزنامه کیهان در یادداشتی مدعی شد که دولت زیرساخت‌های کافی را در اختیار پیام رسان های داخلی نگذاشته است و از این رو مردم کماکان در تلگرام حضور دارند.

از سوی دیگر چندی پیش رئیس سازمان پدافند غیرعامل مدعی شد: کمترین حمایتی از شبکه‌های داخلی نشده و سرورهای تلگرام، در اختیار ها تگرام و طلاگرام قرار گرفته است؛ در صورتی که می‌توانستند آنها را به پیام‌رسان‌های داخلی بدهند.

این اظهارات همان زمان از سوی وزیر ارتباطات تکذیب شد و جهرمی حتی از خبرنگاران دعوت کرد تا با حضور در وزارت ارتباطات خود مشاهده کنند که چنین ادعایی صحت ندارد. اکنون نیز معاون وزیر از کمک های چند میلیاردی به این پیام رسان ها می گوید.

البته واضح است که مشکل پیام رسان های داخلی پهنای باند نیست چرا که چندی پیش مدیر سروش گفته بود که "پهنای باند نمی‌خواهم، ۱۰ میلیون کاربر می‌خواهم! "

این اظهارات خود نشان گر این است که با کمک های میلیاردی و تخصیص پهنای باند نیز مشکل این پیام رسان ها در جذب مخاطب حل نمی شود و مشکل جای دیگریست.

اما نکته جالب در این بین کمک دولت به پیامرسان هایی است که کاربران آن کمتر از حد نصاب حتی یک اپلیکیشن معمولی است. به طور مثال  پیامرسان "جیک و پیک" که در کافه بازار در دسترس عموم قرار گرفته تنها 200 کاربر فعال دارد. 

حال این سوال مطرح می شود که چرا چنین پیامرسان هایی که بیش از 90 درصد مردم حتی اسم آنها را هم نشنیده اند باید در چنین شرایط اقتصادی از دولت کمک های میلیاردی دریافت نمایند؟!

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر