کد خبر: 5648
A

چه زمانی بالا رفتن تپش قلب نوزاد خطرناک است؟

یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بندر عباس با اشاره به این که بالا رفتن تپش قلب نوزاد علل متفاوتی دارد؛ گفت: تپش قلب نوزادان زمانی به توجه پزشکی نیاز دارد که بیش از ۱۶۰ ضربه در دقیقه بوده و همراه با علائمی مثل تب و کبودی باشد.

چه زمانی بالا رفتن تپش قلب نوزاد خطرناک است؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، دکتر سامان هامون به علل ایجاد تپش قلب در نوزادان اشاره کرد و افزود: دلایل پاتولوژیکی، متابولیکی و حتی مسائل قابل رفع می تواند در ایجاد تپش قلب در نوزادان موثر باشد. «کولیک نوزادی»، گرسنگی، ترس ها و صداهای ناگهانی همه از عواملی هستند که سبب ایجاد تپش قلب در نوزاد می شوند. اگر گرسنگی یا کولیک نوزادی برطرف شود، طبیعی است که تپش قلب نیز برطرف می شود. 

این متخصص اطفال با اشاره به اینکه قلب نوزادان تا ۲۸ روزگی روزانه بین ۱۲۰ تا ۱۶۰  ضربه دارد، گفت: تا پایان یک سالگی قلب نوزاد بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ و بعد از سه سالگی ۸۰ تا ۱۲۰ تپش خواهد داشت.

وی تصریح کرد: زمانی که نوزاد تب کند، سطح هوشیاری اش کاهش پیدا کند، شیر نخورد، خواب آلوده باشد، رنگ لبهایش تیره شود، استفراغ های جهنده ویا سرفه های غیر معمولی داشته باشد، لازم است برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس با بیان این که درمان تپش قلب نوزاد بستگی به علت ایجاد کننده آن دارد، افزود: درمان تپش قلب بسته به اینکه چه عاملی سبب ایجاد آن شده، متفاوت است و پزشک متخصص بعد از معاینه و تشخیص درمان را آغاز می کند.

وی به مادران توصیه کرد تا نسبت به هرگونه تغییر وضعیت غیر عادی در نوزاد خود شک کرده و در صورت مواجهه با علائم ذکر شده به سرعت به پزشک متخصص مراجعه کنند تا درمان های لازم صورت گیرد.

منبع: سلامت آنلاین

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر