کد خبر: 63150
A

کالباس و ژامبون چه تفاوتی دارند؟/ کدام برای سلامتی ضرر کمتری دارند

بسیاری از افراد به خوردن فست فودها و انواع فراورده های گوشتی مرتبط با فست فودها علاقه خاصی دارند. برهمین اساس است که این روزها شرکت های متعددی در زمینه تولید سوسیس، کالباس و انواع ژامبون و بیکن فعالیت می کنند.

کالباس و ژامبون چه تفاوتی دارند؟/ کدام  برای سلامتی ضرر کمتری دارند

به گزارش سرویس سلامت پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران ، وقتی برای خرید انواع فراورده های گوشتی به مراکز خرید مراجعه می کنید گاهی با انبوهی از انواع و اقسام محصولات متنوع رو به رو می شوید.

اما برای بسیاری از افراد این سوال مطرح می شود که این فراورده ها اصلا چه تفاوتی با یکدیگر دارند. دو محصولی که با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند کالباس و ژامبون هستند.

کالباس

کالباس از گوشت گاو، بره و گوساله تهیه می‌شود. بعضی از کالباس‌ها با مخلوط چند نوع گوشت مختلف تهیه می‌شوند. برای مزه‌دار کردن این فرآورده گوشتی معمولا از موادی مانند سیر، خلال بادام، زیتون و پسته استفاده می‌شود.

 

ژامبون

ژامبون نوعی فرآورده گوشتی است که از گوشت ران حیوانات فرآوری شده که به صورت ساده یا دودی پخته می‌شود و به آن مواد نگه‌دارنده و نمک اضافه می‌کنند. در ایران اینطور جا افتاده است که به کالباس‌های با درصد گوشت بیش‌تر از ۷۰ درصد، ژامبون گفته می‌شود. ولی در اروپا نحوه تولید کالباس و ژامبون متفاوت است.

 
 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر