کد خبر: 87612
A

بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

رییس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند و از خوردن فست‌فودها امتناع کنند.

بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محمدجواد باقریان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم این توصیه ها را برای بیماران کرونایی دارد:

 بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند.

 خوردن غذاهای فست فود، سرخ‌کردنی، نوشابه‌های گازدار، ‌کافیین، قهوه و غذاهای تهیه‌شده با روغن جامد و حیوانی مناسب بیماران مبتلا به کرونا نیست.

مواد غذایی که باعث ایجاد خلط در دستگاه تنفسی می‌شود مانند لبنیات از جمله شیر و ماست نباید مصرف شود.

 باید از منابع غذایی دارای ویتامین آ از جمله هویج، کدو حلوایی و فلفل و سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کرد.

 

- منابع ویتامین سی مثل گوجه‌فرنگی، فلفل و مرکبات، مکمل‌های ویتامین دی، منابع پروتیین از جمله گوشت قرمز، تخم‌مرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر مورد تاکید است.

 

- مغزهای بادام، گردو و پسته و خشکبار و مصرف مقدار کمی زنجبیل، آویشن برای کنترل سرفه و خلط و زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر