کد خبر: 26692
A

سهم خواهی از روحانی به شیوه یک روزنامه تندرو

بهرحال مشخص و روشن شد در طول سال های آتی به دلیل آنکه اصلاح‌طلبان توانسته‌اند نهادهای انتخابی را از آن خود کنند اصلاح‌طلب نماهای بیشتری با روش‌های مختلف به دنبال ستاندن طلب‌های واهی خود خواهند بود. این نکته لزوم هشیاری بزرگان و رسانه‌های اصلاح‌طلب واقعی و راستین را بیش از پیش گوشزد می‌کند.

سهم خواهی از روحانی به شیوه یک روزنامه تندرو

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران؛ روزنامه آفتاب یزد از دولت روحانی سهم خواهی کرد؛این روزنامه در اقدامی عجیب خواستار دادن سهم به یک گروه سیاسی شد.

آفتاب یزد نوشت؛  اصولا شفافیت و مطالبه آن از سیاسیون و مسئولان، طلب مقدس و مهمی است اما به شرطها و شروط ها. طلب شفافیتی که آلوده به کاسبکاری سیاسی باشد ارزش‌ها را زیر سوال می برد و بدعتی می شود تا آیندگان نیز تحت لوای عناوین محترم به اهداف خود برسند.

 

هرچند شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان توانست با شفافیت مثال زدنی بدخواهان را خاموش کند اما بهرحال مشخص و روشن شد در طول سال های آتی به دلیل آنکه اصلاح‌طلبان توانسته‌اند نهادهای انتخابی را از آن خود کنند اصلاح‌طلب نماهای بیشتری با روش‌های مختلف به دنبال ستاندن طلب‌های واهی خود خواهند بود. این نکته لزوم هشیاری بزرگان و رسانه‌های اصلاح‌طلب واقعی و راستین را بیش از پیش گوشزد می‌کند.


اینها عرض شد تا بگویم رئیس جمهور حسن روحانی نیز می تواند همانند محمدرضا عارف در خصوص نحوه انتخاب وزرا، معاونان و مشاوران از فرمول شفافیت شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان پیروی کند. بدین صورت که فی المثل می تواند روشن اعلام نماید دلیل حذف برخی چهره‌های موجه مثل طیب نیا وزیر اقتصاد و مجید انصاری معاون حقوقی چه بوده است؟ یا دلیل انتخاب مجدد رحمانی فضلی علیرغم نقدهای موجود حتی از سوی شخص رئیس جمهور در مورد نحوه برگزاری انتخابات چه سری دارد؟ یا جابه جایی صوری زنان کابینه و گماردن آنان در پست‌های غیرتخصصی با چه برهانی صورت گرفته است؟یا دلیل اصلی عدم انتخاب وزیر زن علیرغم شعارهای پر رنگ سیاسی در زمان انتخابات با چه استدلالی صورت گرفته است؟  اینها به علاوه پرسش هاو ابهامات بسیار دیگر می طلبد که رئیس جمهور محترم و محبوب نیز شفاف و صریح به مردم اعلام نمایند اولا موثران انتخاب کابینه چه کسانی هستند، ثانیا این انتخاب‌ها چه پروسه‌ای را طی می‌کنند، ثالثا محدودیت‌ها و محذوریت ها کجا هستند، رابعا از کدام افراد مشورت گرفته می شود و ... . به نظر می‌رسد چنین رویکردی می تواند به دفع و رفع برخی نقدهای این روزهای اخیر کمک شایانی نماید. بهرحال رئیس جمهور حسن روحانی و پاستور نشینان می‌دانند این 4سال فشارها نسبت به قبل فزونی خواهد یافت. محافظه‌کاران بدشان نمی آید دولت دوم روحانی را به کیسه بوکس خود تبدیل نموده تا از قِبل آن، هست و نیست اصلاح طلبان به فنا رود.روحانی تنهاست و به حامی نیاز دارد.شفافیت و رفع شبهات فعلی، می تواند عزم اصلاح طلبان را برای حمایت راسخ تر کند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر