کد خبر: 35871
A

کابینه دولت دوازدهم به صورت جدی هم به چالش های کشور و هم به تحقق وعده های رییس جمهور خواهد پرداخت

معاون اول رییس جمهور با اشاره به فهرست اعضای کابینه که از سوی رییس جمهور به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است، گفت: برداشت من از کابینه دولت دوازدهم این است که این افراد قادر هستند هم برای مقابله با چالش های کشور و هم برای تحقق وعده های رییس جمهور کارهای جدی انجام دهند.

کابینه دولت دوازدهم به صورت جدی هم به چالش های کشور و هم به تحقق وعده های رییس جمهور خواهد پرداخت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، دکتر اسحاق جهانگیری ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفتگو با خبرنگاران درباره استفاده از زنان، جوانان و اقوام در پست های مدیریتی دولت، اظهار داشت: ترکیب کابینه دولت حدود 34 نفر متشکل از وزرا و معاونین رییس جمهور است و دکتر روحانی تا کنون 3 نفر از زنان را به عنوان معاونین رییس جمهور و دستیار رییس جمهور برگزیده است.
معاون اول رییس جمهور افزود: حدود 1000 نفر از مدیران کشور نظیر استانداران و معاونین وزرا طبق قانون اساسی جزو مقامات کشور محسوب می شوند و رییس جمهور در نخستین جلسه با کابینه جدید پیش از معرفی فهرست آنان به مجلس شورای اسلامی، بر این موضوع تأکید داشت که پذیرفته نیست وزرا و معاونین رییس جمهور در مجموعه تحت اختیار خود، معاونی از میان زنان نداشته باشند. البته منظور معاون امور زنان نیست بلکه دستگاه های اجرایی باید از میان خانم ها معاونینی در امور مختلف فنی و تخصصی داشته باشند.  
وی تصریح کرد: اطمینان می دهم در میان مقامات دولت دوازدهم حتماً تعداد قابل توجهی از زنان مجرب تحصیلکرده در حوزه های مختلف فعالیت خواهند کرد.
دکتر جهانگیری در ادامه با بیان اینکه دولت اصرار دارد از اقوام مختلف و جوانان نیز به عنوان مدیران و مقامات کشور استفاده شود، گفت: تلاش ما این است که کسانی که به سن بازنشستگی رسیده اند مگر در موارد استثنا کمتر در جایگاه مدیران و مقامات منصوب شوند.
معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی در خصوص اقتصاد مقاومتی و ضرورت برخورداری ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از اختیارات بیشتر، خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی توقعی فراتر از تعهدات دولت است که مقام معظم رهبری از تمام ارکان نظام خواسته اند که به صحنه بیایند و برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.
وی ادامه داد: متناسب با این انتظارات و مطالبات، ستاد باید از اختیاراتی نیز برخوردار باشد. این اختیارات می تواند هم در حوزه دولت باشد و هم در حوزه قوای دیگر.
دکتر جهانگیری افزود: به عنوان مثال پیش نیاز سرمایه گذاری و اشتغال زایی در کشور، امنیت سرمایه گذاری است که این موضوع هم باید در تصویب قوانین توسط مجلس شورای اسلامی، هم در برنامه های قوه قضاییه و هم در حوزه فعالیت نهادهای بازرسی و اطلاعاتی و امنیتی مورد توجه قرار گیرد.
معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: همه این بخش ها باید در تصمیمات و اقداماتی که انجام می دهند به این موضوع بیندیشند که اقدامات آنها چقدر می تواند به امنیت سرمایه گذاری در کشور لطمه بزند و یا تقویت کننده آن باشد. ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید از چنین اختیاری برخوردار باشد که از دستگاه های قوای سه گانه این موضوع را مطالبه کند که اقدامات آنها باید در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.
وی همچنین درباره انتخاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز توضیح داد: رییس جمهور با شخصی برای تصدی این وزارتخانه توافق کرده بودند که در لحظات آخر این شخص اعلام کرد به دلایلی نمی تواند حضور داشته باشد. رییس جمهور در این شرایط یا باید فهرست کابینه را به تأخیر می انداختند تا با فرد دیگری توافق کنند و یا باید فهرست موجود را به مجلس تقدیم می کردند که دکتر روحانی برای تعیین هر چه سریعتر سرنوشت دولت، فهرست موجود را به مجلس شورای اسلامی ارسال کردند.
دکتر جهانگیری ادامه داد: البته رییس جمهور تصمیم داشتند همانند دوره گذشته، فهرست کابینه روز برگزاری مراسم تحلیف نهایی و به مجلس ارائه شود که به دلایلی دو سه روز عقب افتاد و دکتر روحانی تصمیم گرفتند که این تأخیر بیش از این ادامه پیدا نکند و هر چه سریعتر کابینه جدید شکل گیرد. امیدوارم در اولین فرصت وزیر علوم نیز از سوی رییس جمهور انتخاب و به مجلس معرفی شود.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به روز خبرنگار اظهار داشت: خبرنگاران زحمات زیادی متحمل می شوند و کار دشواری انجام می دهند و برای اطلاع رسانی در خصوص واقعیت ها به مردم، در شرایط سخت قرار می گیرند که باید صمیمانه از آنها قدردانی کنیم.
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر