کد خبر: 50599
A
در دیدار با رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح شد:

آیت الله نوری همدانی: شنیده ایم که دوباره قرار است قرارداد FATF را به مجلس بفرستند، هوشیار باشید

آیت الله نوری همدانی گفت: نمایندگان مجلس در زمینه FATF باید بسیار هوشیار باشند، جمهوری اسلامی ایران سلطه پذیر نیست.

آیت الله نوری همدانی: شنیده ایم که دوباره قرار است قرارداد FATF را به مجلس بفرستند، هوشیار باشید
به گزارش دیده بان ایران؛ رئیس و برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که به قم سفر کرده‌اند، امروز سه‌شنبه (۲۰ شهریورماه) با آیت‌الله نوری همدانی دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت الله حسین نوری‌همدانی ظهر امروز در دیدار با رؤسای کمیته های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام عزای حسینی اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم می‌ فرماید «هرکس در مسیر ما خالصانه گام بردارد ما همیشه یار و یاور او خواهیم بود».

وی افزود: امام راحل فرمود «مجلس در رأس امور است» به همین جهت عزت مملکت و عزت اسلام و نظام اسلامی در کف با کفایت نمایندگان محترم به ویژه کمیسیون مهم شما است و به همین جهت باید تلاش کنید که اقتدار نظام اسلامی محفوظ بماند.

نمایندگان مجلس نسبت به اجرای قوانین هم توجه کنند

این مرجع تقلید ادامه داد: اولا این که تصویب کردن یک قانون مهم است ولی وکلای مردم باید در فکر اجرای آن هم باشند، نظارت برای اجرای قانونی که مصوب می‌ شود هم بسیار مهم است بنابراین شما علاوه بر تصویب قوانین سالم نظارت و جدیت کامل در اجرای آن قانون داشته باشید.

وی با اشاره به قسم سوگند به عنوان یکی از موضوعات مهم در دنیای اسلام، ابراز داشت: برای این که مردم اطمینان داشته باشند که مسئولان در مسیر درست گام برمی دارند از آنها خواسته شده که پیش از شروع کار سوگند یاد کنند، که خداوند هم در قرآن کریم تصریح کرده نسبت به پیمان و قسمی که داشتید وفادار باشید.

این مرجع تقلید بیان کرد: کار شما در کمیسیون امنیت ملی نیز بسیار حساس مهم است چون دو موضوع مهم امنیت و سیاست خارجی به دست شما سپرده شده است؛ چراکه امنیت تنها امنیت مالی نیست، بلکه شامل عزت و عظمت و شایستگی نظام می‌شود.

مردم می‌‌خواهند ارزانی را در سفره خود ببینند نه  در حرف مسؤولان

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که ما در نظامی اسلامی برگرفته شده از فرهنگ اهل بیت(ع) زندگی می‌ کنیم، بیان کرد: مسأله اقتصاد که امروز بیشتر مدنظر است مسأله ای بسیار مهم و در عین حال در کشور ما ضعیف است، اقتصاد از جمله اموری است که سریع ضعف خود را نشان می‌ دهد.

وی ابراز داشت: با نشستن و جلسه گرفتن و حرف و بیانیه کار درست نمی شود، مردم می‌ خواهند ارزانی و فراوانی و از بین رفتن بیکاری را در سفره و زندگی خود ببینند که تا امروز ندیده اند، نباید اقتصاد را به تحریم و برجام گره بزنند چرا که بیشتر آن مربوط به داخل و خود مملکت است.

حضرت آیت الله نوری‌همدانی عنوان داشت: مردم برای این نظام جوانان خود را داده اند و از زندگی خود گذشته اند به همین جهت توقع دارند که به امور آنها رسیدگی شود.

وی با تأکید بر این که در مجلس شورای اسلامی نباید اختلاف دیده شود، افزود: بعد از بحث و مناظره و گفتگو در مورد یک مسأله دیگر نباید مشاجره و اختلافی دیده شود که این مسأله ضربه می‌ زند؛ مجلس مجمع افراد نخبه است.

این مرجع تقلید عنوان کرد: امام حسین(ع) هم در طول سفر خود از مدینه به مکه و از مکه تا کربلا همیشه سعی می‌ کرد که همراهان خود را غربال کند، چراکه اگر حتی یک نفر در روز عاشورا تسلیم دشمن می‌ شد جریان نهضت عاشورا زیر سؤال می‌ رفت،  به همین جهت است که در نهایت تعداد بسیار کمی با سیدالشهدا(ع) ماندند.

اعضای مجلس همگی باید نخبه باشند

وی با اشاره به این که مجلس باید تماما افراد نخبه را درون خود ببیند، خاطرنشان کرد: از نظر امنیت و سیاست خارجی چشم ها به شما دوخته شده است و مردم هم از شما توقع دارند؛ این را هم بدانید که فرهنگ ما با فرهنگ غرب فرق دارد و به همین جهت نمی توانیم با امثال ترامپ و آمریکا مذاکره کنیم.

حضرت آیت الله نوری‌همدانی تأکید کرد: شنیده ایم که دوباره قرار است قرارداد FATF را به مجلس بفرستند، شما در این زمینه باید بسیار هوشیار باشید و بدانید ما نظامی سلطه پذیر نیستیم، انقلاب اسلامی ما روز به روز در حال پیشرفت و قدرت است و مردم هم می‌ دانند که نظام ما برگرفته شده از اهل بیت(ع) و عاشورا است که نمی تواند با بیگانگان و بدخواهان کنار بیاید.

فلاحت پیشه: مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و دولت درباره FATF تصمیم گیری می‌کنند

حشمت الله فلاحت‌پیشه در دیدار با آیت‌الله نوری همدانی اظهار داشت: در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی لوایح چندگانه مرتبط با FATF بررسی شده یا می‌شود، مقرر شده تا جمعی متشکل از مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و دولت در این زمینه تصمیم گیری کنند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ کدام از این لوایح بدون شرط تصویب نمی‌شود، بیان کرد: در این مجمع مشترک یا این لوایح رد یا تایید مشروط می‌شوند که البته موضوع امنیت ملی مورد توجه است تا مشکلات فعلی حل شده و در آینده نیز مشکلی به وجود نیاید.

وی افزود: موضوع توجه به زائران نیز مدنظر مجلس شورای اسلامی است و هزینه ویزا از زائران اربعین اخذ نمی‌شود، ما معتقد به خدمت رسانی به زائران هستیم.

فلاحت پیشه گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به دنبال تنش‌زدایی با کشورهای دیگر است زیرا دشمنان به دنبال ایجاد اختلال در روابط ایران با سایر کشورها است و باید این اختلافات را برطرف کنیم./

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر