سخنگوی فرماندهی انتظامی: بیش از نفر از ۱۴ هزار نفر از مخلان بازار دستگیر شدند / شناسایی ۸۶ کانال در زمینه معاملات فردایی؛ در یک گروه بالغ بر ۳ تن طلای صوری معامله میشد
سخنگوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری ۱۴۵۶۶ نفر از مخلان بازار و ۵۷ معاملهگر فردایی و ۱۳۸ دلال ارز خبر داد.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ سخنگوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری ۱۴۵۶۶ نفر از مخلان بازار و ۵۷ معاملهگر فردایی و ۱۳۸ دلال ارز خبر داد.
سردار مهدی حاجیان سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور در نشست خبری امروز گفت: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با یک حوزه کاری به اندازه کشور با مأموریتهای مختلف وظایف بیشماری را برعهده دارد. این وظایف سبب شده است که پلیس در جایگاه ضابط قانون قرار بگیرد.
وی ضمن تبریک فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر افزود: در سه ماهه ابتدایی سال همکاران ما در حوزه مرزبانی و پلیس مبارزه با مواد مخدر بیش از ۱۶۰ تن مواد مخدر کشف شده است.
حاجیان با بیان اینکه روز گذشته بیش از ۸۱ تن انواع مواد مخدر در کشور امحا شد، بخشی از این موادمخدر از نوع صنعتی بود که مخربتر از نوع سنتی مواد مخدر بود، گفت: پلیس آمادگی دارد اگر شرایط و زیرساختها فراهم باشد کمتر از یک هفته اکثر معتادان متجاهر را جمعآوری و به کمپها تحویل دهیم.
سخنگوی ناجا با اشاره به طرح عادلانه کردن یارانهها از سوی دولت بیان کرد: قرارگاه مبارزه با جرایم اقتصادی در همین راستا تشکیل شد که در نتیجه فعالیت این قرارگاه از ابتدای سال در حوزه مبارزه با احتکار بیش از ۱۵ هزار تن آرد و گندم کشف و ۸ هزار و ۷۰۰ تن برنج و ۷ هزار و ۱۷۶ تن روغن احتکار شده کشف شد.
وی با اشاره به اینکه ۷ هزار و ۱۱۳ نفر متهم در خصوص کالاهای احتکاری و قاچاق شناسایی و دستگیر شدند گفت: ارزش ریالی این کالاها ۳۰ هزار میلیارد ریال بوده است.
حاجیان تصریح کرد: بیش از ۷ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۲۷۴ عدد دارو کشف و بیش از ۴۲۵ هزار قطعات و تجهیزات پزشکی و بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم مواد خوراکی به ارزش ۴۰ هزار میلیارد ریال کشف و ۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر (مخلان نظم و انضباط بازار) هم دستگیر شدند.
وی با اشاره به جرایم و معاملات فردایی گفت: در این حوزه ۳ گروه اصلی فعالیت میکردند، یک فروشندگانی طلا و ارز نداشتند، دو خریدارانی بودند که دنبال سود بیشتر بودند و گروه سوم تحلیلگرانی بودند که نقش اصلی را ایفا میکردند.
حاجیان با اشاره به اینکه این معاملات صوری است و به معنای واقعی انجام نمیشود چراکه نه کالایی وجود دارد و نه معاملهای انجام میشود، گفت: در این معاملات میتوان گفت قمار ایجاد میشود و به همین در بازار سرمایه و طلا و ارز اخلال به وجود میآید.