ارتفاع بارش در چابهار به ۴۲.۵ میلیمتر رسید
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: امروز در سیستان و بلوچستان رگبار و رعدوبرق، بارش تگرگ وزش باد شدید لحظه ای انتظار میرود.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: از ۴۲ ایستگاه هواشناسی و باران سنجی گزارش باران مخابره شده که در ایستگاه نیکشهر ۲۹.۴، کنارک ۲۹، زرآباد ۲۳ و کهیر ۳۷ میلیمتر باران بوده است.
محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: از امروز در نواحی مرکزی و جنوبی وزش باد متوسط تا نسبتا شدید رخ خواهد داد. سه شنبه و چهارشنبه در سطح استان وزش باد شدید برخی نقاط گرد و خاک و کاهش موقتی دما پیشبینی میشود.
وی ادامه داد: امروز در سیستان و بلوچستان رگبار و رعدوبرق، بارش تگرگ وزش باد شدید لحظهای انتظار میرود.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: دوشنبه و سهشنبه مجددا با عبور سامانه بارشی در نیمه شمالی استان شرایط برای بارشهای ناچیز و پراکنده مهیاست.
منبع: ایرنا