شهریه لاکچری برای کلاس اول ابتدایی؛ ۳۰ تا ۱۲۰میلیون تومان!
شغلش آزاد است و سالهای خیلی طولانی پشت نیمکتهای مدرسه ننشسته:«خودم دیپلم هم ندارم. دوست دارم «شقایق» سری میان سرها دربیاورد و برای خودش کسی شود.» پدر برای تامین هزینه مدرسه دختر، پولی که به ارث برده را پسانداز کرده:«چاره چیست. بچه، سرمایه آدم است، نمیشود که به امان خدا رهایش کرد تا جایی که بتوانم میفرستمش مدرسه خوب.»

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ داستان شهریههای مدارس غیرانتفاعی به فصل ترسناکش رسیده است. جایی که اولیاء دانشآموزان باید چوب تورم و افزایش هزینهها را چند برابر بیشتر بخورند و سر آخر هم به اجبار دست به جیب شوند و شهریههای نجومی پرداخت کنند. باورش سخت است اما پیگیریهای هفتصبح از افزایش ۸۰ تا ۱۰۰ درصدی شهریه برخی مدارس غیرانتفاعی خبر میدهد.
روزنامه هفت صبح در خبری نوشت:نکته قابلتامل اینکه مدیران مدارس غیرانتفاعی، افزایش قابلتوجه اجاره و هزینهها را دلیل اصلی افزایش قیمت شهریهها اعلام میکنند. این در حالی است که رقم اعلامی آنها بیش از دوبرابر نرخ تورم سالانه است. گفتوگو با اولیای دانشآموزان هم نشان میدهد اغلب مدیران مدارس غیرانتفاعی به شهریه مصوب وزارت آموزش و پرورش توجهی نمیکنند و با شگردهای خاص قانون را دور میزنند.
۳۰ تا ۱۲۰میلیون تومان! دخترک امسال قرار است کلاس اول را تجربه کند. شهریههای اعلامی مدارس مختلف به اولیا از ۳۰میلیون تومان شروع میشود و به ۱۲۰میلیون تومان میرسد. کارمند بودن پدرومادر سببشده تصمیم بر مدرسه غیرانتفاعی باشد: «هرجور حساب و کتاب کنید برای کلاس اول مبلغ بالایی است.» مادر «مهلا» بر این باور است این مدارس از شرایط اولیا سوءاستفاده میکنند: «به دلیل فوقبرنامهها دیرتر تعطیل میشوند و این نکته مثبتی برای اولیای کارمند است. هرچند همین فوقبرنامهها بهانهای شدهاند برای متغیر بودن شهریه در مدارس غیرانتفاعی.» او از همکارانش شنیده مدارس خاص و بینالمللی حتی تا ۵۰۰میلیون هم شهریه طلب میکنند. چندی پیش هم یکی از خبرگزاریها درباره آگهی یک مدرسه آنلاین نوشت که شهریه آن دلاری و رقمی بین ۹ هزار تا ۱۸ هزار دلار بود.