کد خبر: 231352
A

تعیین شعب ویژه دادگاه‌های صلح برای رسیدگی به امور قضایی خانواده‌های شهدای حملات اخیر

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: شعب ویژه دادگاه صلح در همه مجتمع‌های قضایی دادگاه صلح شهر تهران به‌منظور تسریع در انجام امور قضایی خانواده‌های معظم شهدای حملات اخیر، برای پذیرش درخواست، رسیدگی سریع و انجام امور مربوط به انحصار وراثت و سایر امور حسبی و قضایی در نظر گرفته شده است.

تعیین شعب ویژه دادگاه‌های صلح برای رسیدگی به امور قضایی خانواده‌های شهدای حملات اخیر

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛علی القاصی مهر روز یکشنبه اظهار کرد: به رغم اینکه ساختمان مجتمع قضایی امور حسبی و دادسرای ویژه امور سرپرستی در جریان حملات رژیم منحوس صهیونیستی دچار آسیب و خسارت شده بود؛ اما امور قضایی از جمله تعیین قیّم و سایر امور سرپرستی در این واحد قضایی بدون وقفه در حال انجام است.

 

وی اظهار کرد: با توجه به هماهنگی‌ها، امور قضایی انجام امور سرپرستی در رابطه با بازماندگان و وراث شهدای گرانقدر در اسرع وقت انجام خواهد شد.

 

به گزارش ایرنا، سید سجاد رضوی معاون وزیر بهداشت ۱۷ تیر در نشست خبری گفت: حدود ۵ هزار و ۷۵۰ نفر در حمله رژیم صهیونیستی به کشور مجروح شدند که تعدادی از آنها درمان و ترخیص شده‌اند.

 

رضوی تعداد شهدا را حدود ۱۰۶۰ نفر عنوان کرد و گفت: ممکن است این تعداد افزایش یابد همچنین پرونده‌های قطع عضو هم تشکیل شده و پس از تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار آنها اعلام می‌شود.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر