تردد موتورسیکلتها در معابر تهران به دلیل بارش باران ممنوع شد
معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به بارش باران در کلانشهر تهران، از ممنوعیت کامل تردد موتورسیکلت در معابر به دلیل لغزنده بودن سطح خیابانها خبر داد.
به گزارش سایت دیدبان ایران، معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به بارش باران در کلانشهر تهران، از ممنوعیت کامل تردد موتورسیکلت در معابر به دلیل لغزنده بودن سطح خیابانها خبر داد و از رانندگان خواست با رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه، از بروز حوادث جلوگیری کنند.
سرهنگ فیروز کشیر گفت: امروز یکشنبه مصادف با هفدهم آبان ماه ۱۴۰۵ شاهد بارش نزولات آسمانی در کلانشهر تهران هستیم.
وی افزود: رعایت فاصله طولی با وسیله نقلیه مقابل به علت لغزنده بودن معبر ضروری است و سیستم گرمایشی خودرو باید آماده به کار باشد. حتماً اگر در یک تقاطع مشاهده کردید که ترافیک سنگین است و چراغ برای شما در آن تقاطع سبز است، حرکت نکنید و پشت خط ایست بایستید و اجازه دهید قسمت دیگری از تقاطع عبور کنند تا راه مقابل شما باز شود.
معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تردد موتورسیکلت با توجه به بارش باران و نزولات آسمانی کلاً ممنوع است و هیچ موتورسواری در معابر با توجه به لغزنده بودن معبر و بارش باران حق تردد ندارد.