?>
کد خبر: 163040
A

پریگوژین نفهمید که پوتین هرگز نمی‌بخشد/ رهبر روسیه طومار چه کسانی را درهم پیچید؟

انتقاد کردن از پوتین معامله‌ی بسیار خطرناکی است. کشتن مخالفین به شکل‌های مرموز و پنهانی، از روش‌های سرکوب قدیمی سیاستمداران روس‌ است.

پریگوژین نفهمید که پوتین هرگز نمی‌بخشد/ رهبر روسیه طومار چه کسانی را درهم پیچید؟

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛ روزنامه کی یف پست در تحیلی درباره مرگ رئیس واگنر نوشت: بسیاری از تفسیرگران سرنگونی هواپیمای تجاری یوگنی پریگویژین( رهبر گروه واگنر و مخالف پوتین) در ۲۳ آگوست را که تمام ده سرنشین آن کشته شدند؛ تازه‌ترین تجلی سنت قدیمی روسیه در نابود کردن وحشیانه‌ی مخالفان سیاسی می‌دانند. ابتدا تزارها و بعد مقامات شوروی آزادانه از ترورهای سیاسی برای ساکت کردن و خاموش کردن مخالفان خود استفاده می‌کردند.این مشی و رسم توسط پوتین و گروه افسران خدماتی و اطلاعاتی سابق که دور او هستند مشتاقانه ادامه یافت. بسیاری از آموزش‌های ک.گ.ب و اف.اس.بی،سخنان فلیکس دزرژینسکی( Felix Dzerzhinsky)، بنیان‌گذار پلیس مخفی شوروی را تقویت کرد:«ترور یک ضرورت مطلق است.»

پراوین سوامی(Praveen Swami)، روزنامه‌نگار هندی که جوایز بسیاری برده است؛ اظهار داشت که از زمان قدرت گرفتن پوتین بسیاری از مخالفین و رقبای او، انقدر در شرایط گنگ و مبهم مرده‌اند که حتی مقامات روسی ژست تحقیق کردن در مورد مردن آن‌‍‌ها را هم به خود نگرفته‌اند. از وقتی پوتین سکان قدرت را به دست گرفته است؛ پریگویژین تنها یک نفر در طومار «نخواستنی‌ها»یی است که یا خود را حلق‌آویز کرده‌اند،از بلندی افتادند یا خود را از پنجره به پایین پرتاب کردند،رگ خود را زده اند یا چیزی خورده‌اند که آن‌ها را کشته یا به قول سیمون سبگ-مونتفیوره، مورخ و نویسنده، با سرنوشت شوم خود در یک نمایش سفاک،بی‌رحمانه و خشونت‌بار مواجه شده‌اند.

در سال ۲۰۱۸، کمیته روابط خارجی سنا هشدار داد که « ردپای مرگ‌های مرموز، که همگی برای افرادی اتفاق افتاده است که اطلاعاتی در اختیار داشتند که کرمیلن نمی‌خواست علنی شود،نباید توسط کشورهای غربی نادیده گرفته شود.» وقایع هفته گذشته نشان می‌دهد، این مرگ‌های مرموز ادامه دارند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر