تحرکات جدید اسرائیل در جنوب سوریه
منابع سوری از تحرکات جدید رژیم اسرائیل در جنوب سوریه خبر دادند.

به گزارش سایت دیدهبان ایران به نقل از المیادین، منابع سوری از تحرکات جدید رژیم اسرائیل در جنوب سوریه خبر دادند.
این منابع بیان کردند که نظامیان اسرائیلی به منطقه رسم الرواضی در نزدیکی شهرک الصمدانیه در حومه قنیطره وارد شدند.
همچنین یک ستون از نظامیان رژیم اسرائیل به شهرک بیت جن در جنوب دمشق وارد شدند.
ساعاتی قبل نیز منابع عبری اعلام کردند که یک تانک ارتش اسرائیل که در حال انجام فعالیت روتینی در جنوب سوریه بود، بر اثر نقص فنی دچار آتشسوزی شد.
به گفته این منبع، ارتش اسرائیل برای بررسی جزئیات و علت دقیق حادثه، تحقیقی رسمی درباره این آتشسوزی آغاز کرده است.
گفتنی است که رژیم اسرائیل از زمان سقوط نظام سابق سوریه، دست به حملات گسترده به این کشور زده است و چندی قبل نیز به بهانه حمایت از دروزی ها، مناطقی از دمشق را بمباران کرد.
از زمان سقوط دولت اسد، ارتش این رژیم با عبور از خط حائل بین منطقه اشغالی جولان با سوریه، به ادامه اشغال مناطق نزدیک به جولان در استانهای درعا و قنیطره پرداخته است.
رژیم اسرائیل روز گذشته نیز منطقهای در حومه دمشق را بمباران کرد.