کد خبر: 239657
A

دیدار فرمانده سنتکام با رئیس دولت سوریه در دمشق

احمد شرع رئیس دولت سوریه در دیداری با فرمانده ستاد مرکزی آمریکا در دمشق، بر گسترش همکاری‌های سیاسی و نظامی و تقویت شراکت راهبردی میان دو کشور تأکید کرد.

دیدار فرمانده سنتکام با رئیس دولت سوریه در دمشق

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ «احمد شرع» رئیس دولت موقت سوریه امروز در کاخ الشعب دمشق از «چارلز برادلی کوپر» فرمانده ستاد مرکزی ایالات متحده آمریکا(سنتکام) استقبال کرد

به نوشته آژانس خبری سانا، هیئت آمریکایی همچنین شامل «توماس باراک» نماینده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در امور سوریه بود. این دیدار با حضور شماری از وزرا و مقامات بلندپایه سوریه برگزار شد.

گفت‌وگوها بر بررسی چشم‌انداز همکاری‌های سیاسی و نظامی و نیز گسترش کانال‌های ارتباطی میان دمشق و واشنگتن در سطوح مختلف متمرکز بود.

به گفته منابع رسمی، فضای نشست مثبت ارزیابی شد و دو طرف بر تقویت شراکت راهبردی و تلاش مشترک برای تحکیم امنیت و ثبات در سوریه و منطقه تأکید کردند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر