کد خبر: 240303
A

حملات هوایی سنگین اسرائیل به جنوب لبنان

حملات جنگنده های ارتش اسرائیل به ساختمانی در منطقه کسار زعتر در غرب نبطیه در جنوب لبنان منجر به زخمی شدن ۱۲ نفر شد.

حملات هوایی سنگین اسرائیل به جنوب لبنان

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛به نقل از شبکه المیادین، وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در این حمله هوایی، ۱۲ غیرنظامی از جمله چهار کودک که حال دو نفر از آن‌ها وخیم است و هفت زن زخمی شدند.

پیشتر نیز اوایل روز دوشنبه یک لبنانی بر اثر حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به یک خودرو در شهرک یاطر در حومه بنت جبیل در جنوب لبنان زخمی شد.

المیادین افزود: نیروهای اشغالگر صبح روز دوشنبه با پیشروی به سمت حومه شرقی شهرک حولا در جنوب لبنان، بمبی را در یکی از خانه‌های آن منفجر کردند.

از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس مورد حمایت آمریکا و فرانسه در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، (هفتم آذر ۱۴۰۳) بین رژیم اسرائیل و لبنان، رژیم صهیونیستی هزاران بار آتش‌بس را نقض کرده است و برخلاف این توافق همچنان به تجاوز خود علیه مناطق مختلف لبنان ادامه می‌دهد و مواضعی را در جنوب این کشور اشغال می‌کند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر