کد خبر: 240593
A

هاآرتص: اسرائیل از میان شهروندان غزه شبه نظامی استخدام می کند/ پرداخت حقوق و اعطای زمین در ازای اجرای ماموریت‌های ارتش اسرائیل

روزنامه هاآرتص در گزارشی به نقل از افسران ارتش اسرائیل گفته است که ارتش اسرائیل در نوار غزه برای مقابله با مقاومت، اقدام به استخدام شبه‌نظامیان مزدور کرده است. این شبه نظامیان در ازای پرداخت حقوق و اعطای زمین، ماموریت‌های ارتش اسرائیل را اجرا می‌کنند.

هاآرتص: اسرائیل از میان شهروندان غزه شبه نظامی استخدام می کند/ پرداخت حقوق و اعطای زمین در ازای اجرای ماموریت‌های ارتش اسرائیل

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، روزنامه هاآرتص در گزارشی به نقل از افسران ارتش رژیم صهیونیستی گفته است که ارتش اسرائیل در نوار غزه برای مقابله با مقاومت، اقدام به استخدام شبه‌نظامیان مزدور کرده است.

 این شبه نظامیان در ازای پرداخت حقوق و اعطای زمین، ماموریت‌های ارتش  اسرائیل را اجرا می‌کنند.

یکی از این شبه نظامیان، مزدوران وابسته به ابوشباب است که در همکاری با شاباک و ارتش هستند و مجوز حمل سلاح را از رژیم دریافت کرده‌اند.

این شبه نظامیان مستقیم زیر نظر شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) و ارتش فعالیت می‌کنند.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر