کد خبر: 242714
A

رئیس‌جمهور کلمبیا: جای ترامپ در زندان است

رئیس‌جمهور کلمبیا گفت به دلیل «همدستی در نسل‌کشی» هیچ جایی به جز زندان شایسته رئیس‌جمهور آمریکا نیست.

رئیس‌جمهور کلمبیا: جای ترامپ در زندان است

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران،  «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا شامگاه سه‌شنبه در سخنانی عنوان کرد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده در نسل‌کشی همدست است و بدین ترتیب او باید تحت اساسنامه رم زندانی شود.»

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، رئیس‌جمهور کلمبیا تاکید کرد: «هیچ چیز نامشروعی درباره اعمال پیامدهای اساسنامه رم چه در ایالات متحده و چه در جای دیگر وجود ندارد.»

او با اشاره به همسویی سیاست‌های دونالد ترامپ با رژیم صهیونیستی که جنایت‌های هولناکی در غزه مرتکب شده و همچنان به جنایات جنگی خود ادامه می‌دهد، گفت: «اگر آقای ترامپ همچنان به این همدستی در نسل‌کشی ادامه دهد، او باید زندانی شود و هیچ جایی جز زندان شایسته او نیست. همچنین، ارتش ترامپ دیگر نباید از او تبعیت کند.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر