گروگانهای اسرائیلی فردا ۶ صبح در چند نقطه مختلف نوار غزه آزاد خواهند شد
سخنگوی کابینه نتانیاهو: آزادی اسرا در غزه بامداد روز دوشنبه انجام خواهد شد. ارتش از خط زرد عقبنشینی کرد و در انتظار آزادی قریب الوقوع تمام اسرا هستیم.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، شوش بدروسیان، سخنگوی کابینه نتانیاهو گفت: آزادی اسرا در غزه بامداد روز دوشنبه انجام خواهد شد. ارتش از خط زرد عقبنشینی کرد و در انتظار آزادی قریب الوقوع تمام اسرا هستیم.
آزادی تمام اسرا بامداد فردا اتفاق خواهد افتاد و پس از آن ۲۸ جسد اسیر اسرائیلی را نیز تحویل خواهیم گرفت.پس از اطمینان از آزادی اسرای اسرائیلی، اسرای فلسطینی نیز آزاد خواهند شد.
به محض اینکه تمام اسرای اسرائیلی را تحویل گرفتیم، اسرای فلسطینی آزاد خواهند شد و احتمال میدهیم به محض عبور اسرای ما از مرزها، اسرای فلسطینی در اتوبوسها باشند.
خط زرد، مرز عقبنشینی نظامیان رژیم صهیونیستی در چارچوب مرحله نخست توافق آزادی اسرا است.
قرار است براساس مرحله اول توافق آتشبس، در ازای آزادی ۴۸ اسیر زنده و کشتهشده اسرائیلی، حدود ۲۵۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد و ۱۷۰۰ اسیر اهل غزه که بعد از عملیات هفتم اکتبر (طوفانالاقصی) به اسارت درآمدند، آزاد شوند.