چه شد که «نتانیاهو» در دقیقه ۹۰ به اجلاس شرمالشیخ دعوت شد؟
اکسیوس نوشت: سفر نتانیاهو به کنفرانس شرم الشیخ در جریان حضور ترامپ و نتانیاهو در لیموزین ریاستجمهوری از فرودگاه بنگوریون به کنست شکل گرفت.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اکسیوس نوشت: سفر نتانیاهو به کنفرانس شرم الشیخ در جریان حضور ترامپ و نتانیاهو در لیموزین ریاستجمهوری از فرودگاه بنگوریون به کنست شکل گرفت.
بوقتی با ترامپ صحبت کردم، زمانی که در مسیر اسرائیل بود، نمیدانست نتانیاهو به کنفرانس دعوت نشده و گفت که مصریها مسئول دعوتها بودهاند.
در طول مسیر لیموزین به کنست، ترامپ به نتانیاهو گفت که بهتر است شرکت کند. نتانیاهو هم موافقت کرد.
یک مقام ارشد آمریکایی گفت که بعد از آن، رئیسجمهور ترامپ شروع به میانجیگری بین السیسی و نتانیاهو کرد – که از آغاز جنگ در غزه با هم صحبت نکرده بودند.
ترامپ با رئیسجمهور مصر تماس گرفت و خواست که نتانیاهو را برای اجلاس دعوت کند. مدت کوتاهی پس از آن، السیسی با نتانیاهو تماس گرفت و او را دعوت کرد