?>
کد خبر: 218426
A
۴۱ سال پیش در چنین روزی؛

هاشمی رفسنجانی: سحابی معتقد است که اکثریت مردم با حکومت نیستند

هاشمی رفسنجانی ۴۱ سال پیش در چنین روزی در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۶۲ در خاطرات خود نوشت: «ظهر مهندس عزت‌الله سحابی آمد و انتقاداتی به حکومت داشت؛ مدعی خفقان بود و می‌گفت اکثریت مردم با حکومت نیستند و گرانی را معلول لج‌بازی مردم در مقابل حکومت می‌دانست. راجع به جنگ هم نظری منفی داشت. تحت تاثیر تبلیغات دشمنان است. متاسف شدم که این‌ها همان روحیه زمان بنی‌صدر را دارند.»

هاشمی رفسنجانی: سحابی معتقد است که اکثریت مردم با حکومت نیستند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، هاشمی رفسنجانی ۴۱ سال پیش در چنین روزی در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۶۲ در خاطرات خود نوشت: «با اعزام مجروحان بمب‌های شیمیایی به اتریش و سوئد، محافل خبری غرب به قضیه جنایت صدام در استفاده از سلاح‌های شیمیایی در جنگ توجه نشان داده‌اند. 

ظهر مهندس عزت‌الله سحابی آمد و انتقاداتی به حکومت داشت؛ مدعی خفقان بود و می‌گفت اکثریت مردم با حکومت نیستند و گرانی را معلول لج‌بازی مردم در مقابل حکومت می‌دانست. راجع به جنگ هم نظری منفی داشت. تحت تاثیر تبلیغات دشمنان است. متاسف شدم که این‌ها همان روحیه زمان بنی‌صدر را دارند. 

آخر شب به خانه رفتم. آقای محسن رضایی بعد از ملاقات با امام آمد و تردید داشت که بشود عملیات خیبر را در همان‌جا ادامه داد. مجموع شهدا و اسرای عملیات را حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر آمار داد.»

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر