کد خبر: 251796
A
روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۲ آذر ۱۳۵۰؛

در جنوب و شمال کشور، شهرک های توریستی ساخته میشود/ آغاز مطالعه هیات بلژیکی برای ایجاد شهرک‌های توریستی در مناطق جنوبی و شمالی ایران

یک‌شنبه ۲ آذر سال ۱۳۵۰ است و تیتر اول روزنامه اطلاعات امروز به حمله نظامی عظیم هند به پاکستان اختصاص یافته است. اطلاعات در سوتیترهای مربوط به این خبر نوشته که در نبرد هوایی با هند ۴ هواپیمای پاکستانی سرنگون شدند و نیروهای هند با حمایت آتش توپخانه خود قسمتی از پاکستان شرقی را اشغال کردند. از مصر هم خبر می رسد که ۸۰۰ هزار سرباز این کشور در مقابل ارتش اسرائیل، صف آرایی کرده اند. عکس یک روزنامه هم به دیدار محمدرضا شاه پهلوی از ناو دریایی چابهار در جنوب کشور اختصاص دارد‌. روزنامه را ورق زده و به صفحه ۱۷ آن می رویم. خبر سرمایه گذاری بلژیک برای احداث شهرک‌های توریستی در جنوب و شمال کشور یکی از خبرهای جالب توجه این صفحه است. در گزارش امروز دیدبان تاریخ به این سوژه پرداخته ایم

در جنوب و شمال کشور، شهرک های توریستی ساخته میشود/ آغاز مطالعه  هیات بلژیکی برای ایجاد شهرک‌های توریستی در مناطق جنوبی و شمالی ایران

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یک‌شنبه ۲ آذر سال ۱۳۵۰ است و تیتر اول روزنامه اطلاعات امروز به حمله نظامی عظیم هند به پاکستان اختصاص یافته است.

اطلاعات در سوتیترهای مربوط به این خبر نوشته که در نبرد هوایی با هند ۴ هواپیمای پاکستانی سرنگون شدند و نیروهای هند با حمایت آتش توپخانه خود  قسمتی از پاکستان شرقی را اشغال کردند.

از مصر هم خبر می رسد که ۸۰۰ هزار سرباز این کشور در مقابل ارتش اسرائیل، صف آرایی کرده اند.

عکس یک روزنامه هم به دیدار محمدرضا شاه پهلوی از ناو دریایی چابهار در جنوب کشور اختصاص دارد‌.

هویدا هم به یوگسلاوی سفر کرده و با تیتو دیدار کرده است.

اطلاعات همچنین از لایحه جدید بیمه درمانی کارمندان دولت خبر داده و از قول وزیر کشور نوشته که مردم از شهرداری ها راضی نیستند و وقتی یک کارمند  شهرداری ۴۰۰ تومان حقوق می گیرد چه توقعی از او می‌توان داشت.

IMG_20251123_082953_393

روزنامه را ورق زده و به صفحه ۱۷ آن می رویم. خبر سرمایه گذاری بلژیک برای احداث شهرک‌های توریستی در جنوب و شمال کشور یکی از خبرهای جالب توجه این صفحه است که متن آن به شرح زیر می باشد؛

یک هیات بلژیکی برای ایجاد شهرک یا شهرک‌های توریستی در مناطق جنوبی و شمالی ایران سرگرم مطالعه می باشد.

IMG_20251123_082954_005

امروز اولین دور مذاکرات صاحبان سرمایه بلژیکی با مقامات سازمان جلب سیاحان در زمینه ایجاد تاسیسات توریستی و سرمایه گذاری در این بخش به پایان رسید و سرمایه گذاران بلژیکی برای بررسی موقعیت توریستی عازم مناطق جنوبی کشور شدند.

هیات مذکور  مرکب از نمایندگان بانک، شرکت مسافربری و اتاق بازرگانی بلژیک می باشند که بنا به دعوت سازمان جلب سیاحان ایران آمده اند تا در صورت توافق با سرمایه گذاری مشترک شهرک‌های توریستی در بندرعباس، کیش و یا سواحل خزر بوجود آورند.

خبرنگار ما در گزارش خود اضافه کرده است؛

مقامات سازمان جلب سیاحان در پیشنهاد خود یادآور شده اند که ایجاد تاسیسات توریستی با سرمایه گذاری گروه بلژیکی باید بصورت کامل انجام پذیرد نه اینکه این سرمایه گذاری منجر به ایجاد متل یا هتل باشد.

از سوی دیگر گروه مزبور ملزم خواهد بود تا در زمینه جلب و جذب توریست به مراکز مورد نظر طرحهایی به اجرا درآورند تا میزان سرمایه گذاری از طریق درآمد توریستی مستهلک گردد.

یک مقام مطلع اعلام‌ کرد گروه بلژیکی که هر یک از صاحبان سرمایه معروف کشور بلژیک می باشند در زمینه ایجاد شهرک یا شهرک‌های توریستی در ایران تمایل نشان داده اند. ضمنا با سرمایه همین گروه در اسپانیا، تاسیسات توریستی مجهزی دائر گردیده است. 

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر