خواص شگفتانگیز این ماده غذایی؛ از کاهش کلسترول تا تقویت پوست
عناب سبب کاهش کلسترول خون میشود.

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛عناب که به عنوان «خرمای قرمز» نیز شناخته میشود با کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL)، از گرفتگی عروق جلوگیری کرده و خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. همچنین پتاسیم موجود در عناب به تنظیم فشار خون کمک میکند.
تقویت پوست و جلوگیری از پیری زودرس؛ آنتیاکسیدانهای قوی موجود در عناب از پوست در برابر آسیبهای محیطی محافظت میکنند و به کاهش چین و چروک کمک مینمایند. همچنین، ویتامین C موجود در آن تولید کلاژن را تقویت میکند و باعث شادابی پوست میشود.
کنترل قند خون؛ عناب با داشتن ترکیبات خاصی میتواند به کنترل قند خون کمک کرده و گزینهای مناسب برای افراد مبتلا به دیابت باشد.