?>
کد خبر: 171789
A

سخنگوی حزب توسعه ملی: در شرایطی که از ۳/۳۷میلیارد  دلار سوء استفاده واردات چای پرده برداری می شود، اعتبار حمل و نقل عمومی، ذخیره سازی گاز برای زمستان و.. هرگز به مقصد نمی رسد

مسعود سپهر در جلسه دفتر سیاسی حزب توسعه ملی ایران اسلامی: آلودگی هوا سالانه باعث بیش از ۹ میلیارد دلار خسارات مالی و بیش از ۲۵ هزار کشته -یعنی نزدیک به ۱/۵ برابر آمار کشته های ناشی از تصادفات - و همچنین ده ها هزار میلیارد تومان هزینه های درمانی می شود و ملاحظه سیاستگذاری های غیر اصولی و عدم پیگیری و اهتمام  ناکافی در این مورد کاملاً هویداست.

سخنگوی حزب توسعه ملی: در شرایطی که از ۳/۳۷میلیارد  دلار سوء استفاده واردات چای پرده برداری می شود، اعتبار حمل و نقل عمومی، ذخیره سازی گاز برای زمستان و.. هرگز به مقصد نمی رسد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مسعود سپهر در جلسه دفتر سیاسی حزب توسعه ملی ایران اسلامی گفت: آلودگی هوا سالانه باعث بیش از ۹ میلیارد دلار خسارات مالی و بیش از ۲۵ هزار کشته -یعنی نزدیک به ۱/۵ برابر آمار کشته های ناشی از تصادفات - و همچنین ده ها هزار میلیارد تومان هزینه های درمانی می شود و ملاحظه سیاستگذاری های غیر اصولی و عدم پیگیری و اهتمام  ناکافی در این مورد کاملاً هویداست.

در شرایطی که از ۳/۳۷میلیارد  دلار سوء استفاده تحت عنوان واردات چای پرده برداری می شود، برای تخصیص اعتبار به مترو و حمل و نقل عمومی و ذخیره سازی گاز برای زمستان برای جلوگیری از مازوت سوزی و برقی کردن ماشینها و موتور سیکلت ها و بهینه سازی پالایشگاهها و صدها مورد مشابه دیگر که به سلامت مردم و پایداری محیط زیست ربط دارد، بودجه های تخصیص یافته هرگز به مقصد نمی رسد.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر