کد خبر: 249849
A

معاون حقوقی سپاه: روشنفکران غربزده فکر می‌کنند اگر مطبوعات یا هنر داشته باشیم باید با بی‌حیایی و فساد باشد/ آمریکای گرگ‌صفت برای دریدن بهانه نمی‌خواهد

مراسم رونمایی از دادنامه خانواده‌های شهدای مدافع امنیت علیه جنایات دولت آمریکا روز سه‌شنبه با حضور سردار سهراب علی شمخانی، معاون حقوقی و امور مجلس سپاه پاسداران برگزار شد.

معاون حقوقی سپاه: روشنفکران غربزده فکر می‌کنند اگر مطبوعات یا هنر داشته باشیم باید با بی‌حیایی و فساد باشد/ آمریکای گرگ‌صفت برای دریدن بهانه نمی‌خواهد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، مراسم رونمایی از دادنامه خانواده شهدای مدافع امنیت از دولت تروریست آمریکا با حضور سردار سهراب علی شمخانی معاون حقوقی و امور مجلس سپاه انقلاب اسلامی، روز سه شنبه برگزار شد.

بنا بر وبسایت معاونت سیاسی سپاه، درادامه گزیده سخنان معاون حقوقی سپاه را می‌خوانید:

*برنامه تنظیم دادخواست خانواده ایثارگران سال ۱۴۰۱ توسط نیروهای حزب‌اللهی، بسیجی و انقلابی در سراسر کشور انجام شد و دادگاه مربوطه در تهران، شعبه ۵۵ دادگاه، تشکیل شد؛ در این دادگاه رأیی علیه دولت تروریست‌پرور و جنایتکار آمریکا صادر شده که امروز رونمایی شد.

*تا زمانی که اینها نتوانند با نقاب حقوق بشر، بر چهره حقیقی خود یعنی ذات فرعونی و قدرت‌طلبشان پوششی بکشند، هر اقدامی که علیه ملت‌های مستقل انجام دهند، از سوی خودشان توجیه می‌شود. رئیس‌جمهور کنونی آمریکا صریحاً می‌گوید قدرت دارم و هر کاری بخواهم می‌کنم. این همان اخلاق فراعنه است که در ظاهر شعار حقوق بشر می‌دهند، اما در عمل بر ویرانی انسانیت بنا شده‌اند.

*از همان کودتای ۲۸ مرداد، آمریکا جایگزین انگلیس شد و با بازگرداندن استبداد، ۲۵ سال کشور را در بند نگه داشت. نفت ملی‌شده مردم را غارت کرد؛ ۶ میلیون بشکه در روز تولید داشتیم، اما سهم ملت کمتر از نیم میلیون بشکه بود. بقیه نصیب شرکت‌های آمریکایی و دولت دست‌نشانده طاغوت می‌شد. در روستاها نه برق بود، نه آب، نه حمام، نه بهداشت. مردم در فقر و محرومیت زندگی می‌کردند.

*بعد از انقلاب نیز جنایاتشان قطع نشد. سفارتشان مرکز طراحی کودتا بود، چنان‌که در اسناد لانه جاسوسی مشخص است. در پایگاه نوژه، تحویل مستقیم تسلیحات به مزدوران صدام را برنامه‌ریزی کردند، جنگ را شعله‌ور ساختند، هواپیما و ناوهای ایرانی را زدند، و صدام را به سلاح شیمیایی مجهز کردند. خود افسران آمریکایی بعدها اعتراف کردند که مأموریت داشتند مطمئن شوند بمب‌های شیمیایی در خاک ایران عمل می‌کند.

*آمریکایی‌ها همان تفکر قدرت‌محور را با ابزارهای جدید اجرا می‌کنند؛ از فتنه ۸۸ تا فتنه‌های بعدی و نهایتاً فتنه ۱۴۰۱ که آن را با دخالت مستقیم سازمان‌های اطلاعاتی خود برنامه‌ریزی کردند. رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا صراحتاً گفتند هدف‌شان ایجاد جنگ شناختی در ذهن جوانان ایرانی است. اما جوانان ما در امتحان بزرگ هوشیاری پیروز شدند و نقشه آنان ناکام ماند.

*آمریکا بهانه حمله ۱۴۰۱ را با دروغ و فریب رسانه‌ای طراحی کرد تا از ایران انتقام بگیرد. درحالی‌که به‌طور میانگین بیش از ۱۲۰۰ نفر در سال توسط پلیس آمریکا کشته می‌شوند اکثراً از رنگین‌پوستان و زنان آنها با فریب رسانه‌ای حادثه‌ای را در ایران بزرگ کردند تا اغتشاش بسازند. خودشان پاسخگوی این جنایت‌های داخلی نیستند، اما علیه ایران شعار حقوق بشر می‌دهند و با امپراتوری رسانه‌شان حقیقت را پنهان می‌کنند.

*تصویری که رسانه‌های غربی از زن ارائه می‌دهند، دروغی بزرگ است. در آنجا زن، ابزار مصرف و تبلیغات است نه شخصیت انسانی. متأسفانه روشنفکران غرب‌زده در کشورهای ما، این مدل را مهندسی معکوس کرده‌اند؛ گمان می‌کنند اگر سینما، مطبوعات یا هنر داشته باشیم باید بی‌حیایی، فساد و بی‌هویتی همراهش باشد. در حالی‌که هنر حقیقی ابزار تعالی انسان و جامعه است، نه ابزار سقوط اخلاقی.

*آمریکا گرگ‌صفت است؛ برای دریدن دیگران بهانه نمی‌خواهد. حمله، تحریم، اغتشاش و تفرقه‌افکنی را با عناوین زیبا مانند حقوق بشر و آزادی توجیه می‌کند. اما ملت ایران با تکیه بر هویت ملی، استقلال و ایمان الهی در برابر این گرگ‌ها ایستاده است. هرگز تسلیم نمی‌شود، چون اندیشه اسلامی ما مبتنی بر عقل و عدالت است، نه قدرت و تجاوز.

*از ترامپ با صدها پرونده تجاوز جنسی، تا رؤسای جمهور دیگر آمریکا—بوش، اوباما، بایدن—همه گرفتار فساد اخلاقی بوده‌اند و با پول و قدرت، دهان قربانیان را بسته‌اند. اینها همان کسانی‌اند که شعار زن و آزادی سر می‌دهند! و عده‌ای غرب‌زده در داخل، دانسته یا نادانسته، فریب این شعارها را خوردند و کشور را به فتنه و ناامنی کشاندند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر