فراری مایکل شوماخر به قیمت ۱۸ میلیون دلار فروخته شد
به گزارش نیویورک تایمز، خودروی مایکل شوماخر، قهرمان هفت دوره مسابقات فرمول یک که با آن در سال ۲۰۰۱ قهرمان گرند پری شد، در یک حراجی به قیمت ۱۸ میلیون دلار فروخته شد. یک دستگاه فراری اف ۲۰۰۱ روز شنبه در حراجی RM Sotheby's در موناکو فروخته شد. این خودرو به گرانترین خودروی مسابقهای فروخته شده در حراجی تبدیل شد.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یکی از خودروهای فرمول یک متعلق به مایکل شوماخر، قهرمان افسانهای دنیای سرعت در یک حراجی به قیمت ۱۸.۱۷ میلیون دلار به فروش رفت. این
بنابر گزارش دیده بان ایران به نقل از ایندیپندنت، فراری مدل اف۲۰۰۱ (F۲۰۰۱)، همان خودرویی است که شوماخر در رقابتهای جایزه بزرگ موناکو و مجارستان در سال ۲۰۰۱ با آن به پیروزی رسید.
این خودرو، با شماره شاسی ۲۱۱، از محبوبترین فراریهای دوران مسابقات «گرندپری» به شمار میرفت.
فروش این خودرو که پیش از مرحله تعیین خط گرندپری موناکو انجام شد، رکوردی تازه برای فراریهای راندهشده توسط شوماخر بهجای گذاشت. تا پیش از این، رکورد فروش در اختیار فراری اف۲۰۰۳ او بود که در سال ۲۰۲۲ به قیمت ۱۳.۲ میلیون دلار فروخته شد.
با وجود این، رکورد گرانترین خودروی فرمول یک فروختهشده در یک حراجی همچنان به مرسدس دبلیو۱۹۶ (W196) با رانندگی خوان مانوئل فانخیو و استیرلینگ ماس در دهه ۱۹۵۰ تعلق دارد که در سال جاری با رقم ۵۲.۵ میلیون دلار به فروش رفت.