محمد مومنی: استقلال امروز از رحمتی تجلیل کند؛ باید صددرصد ۳ امتیاز را بگیریم

مهاجم اسبق استقلال گفت: باشگاه از رحمتی تجلیل کند و او استقلال را می شناسد.

محمد مومنی: استقلال امروز از رحمتی تجلیل کند؛ باید صددرصد ۳ امتیاز را بگیریم

به گزارش سایت دیدبان ایران، محمد مومنی مهاجم اسبق استقلال در مورد دیدار استقلال و گل‌گهر در هفته نهم لیگ برتر اظهار داشت: قبل از اینکه نظر فنی بدهم، باید بگویم که باشگاه باید از مهدی رحمتی پیش از مسابقه، تجلیل کند. او سالیان سال در استقلال بازی کرده و کاپیتان تیم بوده. با همه این اوصاف و با تمام احترامی که برای او قائل هستم، اما در مستطیل سبز، همه چیز مشخص خواهد شد. استقلال باید با تمرکز بالا، کمترین اشتباه و ایجاد موقعیت‌هایی برای گلزنی، پا به زمین مسابقه بگذارد. در دیدار با الغرافه با ۳ مدافع بازی کردیم و ۲ نفر را نیز در پست هافبک دفاعی بازی دادیم که نتیجه گرفتیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رزاقی‌نیا مصدوم است و به این دیدار نمی‌رسد، روزبه چشمی تک هافبک دفاعی ما خواهد بود. برای اینکه تیم از کورس قهرمانی جا نماند، نیاز به کسب هر ۳ امتیاز خواهد داشت. استقلال مقابل تراکتور مساوی کرد و به هیچ عنوان نباید امتیاز از دست بدهد. جدول لیگ فشرده است و تیم‌ها نزدیک به هم رقابت می‌کنند.

مومنی در ادامه افزود: ما مسابقات آسیایی نیز حضور داریم و نباید زیاد به بازیکنان فشار بیاوریم. از طرفی نیز به ۳ امتیاز این مسابقه نیاز مبرمی داریم. گل‌گهر تیمی است که در ضدحملات فوق‌العاده است و نطقه قوت آنها است. باید مدافعین تیم به خوبی جلوی ضد حملات گل‌گهر ایستادگی کنند و اجازه گلزنی ندهند.

مهاجم اسبق استقلال در پایان گفت: رحمتی به خوبی استقلال را می‌شناسد و همچنین مقابل تیم سابق خود، انگیزه دارد تا به برتری برسد. کادرفنی تیم به گونه‌ای حریف را آنالیز کنند که ۱۰۰ درصد با ۳ امتیاز از مین مسابقه بیرون بیایم. ما دیدارهای سخت خودمان را تقریبا پشت سر گذاشتیم و فکرنمی‌کنم پس از این مسابقه، بازی دشوار دیگری در لیگ داشته باشیم. امیدوارم امتیاز کامل این مسابقه به نام استقلال ثبت کرد.

ارسال نظر