برق شیراز در زاهدان روشن شد
تیم فوتبال برق شیراز در نخستین مصاف رسمی خود پس از حدود یک دهه دوری از فوتبال کشور، مقابل میزبان زاهدانی خود به برتری رسید.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، تیم فوتبال برق شیراز به عنوان یکی از قدیمیترین تیمهای فوتبال ایران، با تغییر مالکیت و خرید امتیاز تیمی از لیگ دسته دوم باشگاههای کشور، پس از حدود یک دهه دوری از فوتبال ایران عصر روز چهارشنبه، نهم مهر در زاهدان به مصاف تیم استقلال این شهر رفت و با یک گل به پیروزی دست یافت.
سرمربی نارنجیپوشان برق پس از این دیدار در گفتوگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: خدا را شاکریم که نخستین بازی تیم ریشهدار و پرطرفدار برق شیراز با پیروزی به پایان رسید و این نتیجه خستگی را از تن ما و تمامی دستاندرکاران و مالک باشگاه درآورد و روحیه بالایی به همه ما داد.
علیاصغر کلانتری که خود از بازیکنان سابق و قدیمی برق شیراز است، افزود: تیم ما ترکیبی از بازیکنان باتجربه و لیگ برتری و جوانان مستعد است و من از عملکرد آنها بسیار راضی هستم، چراکه جانفشانی کردند تا در مقابل حدود پنج هزار تماشاگر زاهدانی پیروز از زمین خارج شویم.
عباس حاجیزاده ادامه داد: عملکرد تیم بسیار خوب بود بهویژه در نیمه دوم که بازی را مدیریت کردند و این نشان از عملکرد و سرمایهگذاری خوب آقای کلانتری روی بازیکنان تیم است.