کد خبر: 249793
A

جبلی: تولید محتوا به زبان عبری یکی از وظایف ذاتی ماست

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رادیو عبری یکی از قدیمی‌ترین رسانه‌های برون‌مرزی ما به شمار می‌رود. تداوم تولید محتوا به زبان عبری، چه برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین و چه برای دیگر عبری‌زبانان در نقاط مختلف جهان، از وظایف ذاتی و اساسی ما محسوب می‌شود

جبلی: تولید محتوا به زبان عبری یکی از وظایف ذاتی ماست

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛پیمان جبلی و رئیس سازمان صدا و سیما، ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۱ آبان) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت گفت: به شما اطمینان می‌دهم که ما در آستانه آمادگی ۱۰۰ درصد و حتی بیشتر از آنچه در جنگ ۱۲ روزه اتفاق افتاد، قرار داریم و حتما پایداری سیگنال‌رسانی و پایداری صدا و سیما را در هر بحرانی که اتفاق بیفتد (که انشالله اتفاق نخواهد افتاد) میزان آمادگی ما برای مواجهه با شرایط خاص نسبت به جنگ ۱۲ روزه به شدت افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در دستور کار شبکه‌های برون‌مرزی صدا و سیما، تولید محتوای عبری از سال‌ها پیش جایگاه ویژه‌ای داشته است. در واقع، رادیو عبری یکی از قدیمی‌ترین رسانه‌های برون‌مرزی ما به شمار می‌رود. تداوم تولید محتوا به زبان عبری، چه برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین و چه برای دیگر عبری‌زبانان در نقاط مختلف جهان، از وظایف ذاتی و اساسی ما محسوب می‌شود؛ به‌ویژه در بسترهای نوین رسانه‌ای همچون شبکه‌های اجتماعی، پخش برودکست و ماهواره.

جبلی بیان کرد: البته به‌خوبی آگاهیم که گسترش انتشار برنامه‌ها در این بسترها با محدودیت‌هایی از سوی رژیم صهیونیستی مواجه خواهد شد. طبیعی است که در زمینه پخش ماهواره‌ای با موانع روبه‌رو شویم و احتمال مسدود شدن حساب‌های ما در شبکه‌های اجتماعی نیز وجود دارد. به همین دلیل، این مسیر را با دقت، ظرافت، حساسیت و تدابیر ویژه دنبال می‌کنیم تا ضمن حفظ امنیت رسانه‌ای، مأموریت اصلی خود را انجام دهیم.

وی گفت:به عنوان رسانه ملی و تریبون رسمی جمهوری اسلامی ایران، وظیفه داریم پیام و صدای جمهوری اسلامی را به گوش مخاطبان عبری‌زبان در سراسر جهان برسانیم.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر