شیخ نعیم قاسم: شهید طباطبایی، ۹ سال به برادارن یمنی آموزش میداد
دبیر کل حزب الله لبنان ضمن تمجید از نقش شهید طباطبایی در تقویت محور مقاومت در لبنان و یمن، تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید به اشغالگری خود در این کشور پایان دهد
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ دبیر کل حزب الله لبنان ضمن تمجید از نقش شهید طباطبایی در تقویت محور مقاومت در لبنان و یمن، تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید به اشغالگری خود در این کشور پایان دهد.
دبیرکل حزبالله نعیم قاسم، امروز جمعه سخنرانی خود را در مراسم یادبود شهادت هیثم علی طباطبایی - سید ابوعلی - از فرماندهان ارشد این جنبش آغاز کرد.
دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه درباره شهید طباطبایی و یک سالگی توافق آتشبس با رژیم صهیونیستی سخنرانی خواهد کرد،گفت: شهید طباطبایی دارای یک دیدگاه راهبردی بود. وی در برنامهریزی، شجاعت و مدیریت حکیمانه در قلب جنگ، بینظیر بود
شهید طباطبایی نیروهای یمنی را آموزش میداد
وی با اشاره به اینکه شهید طباطبایی از سال 1984 به حزب الله پیوست، ادامه داد: این شهید به مدت 9 سال در یمن حضور داشته و به برداران ما در این کشور در زمینه آموزشی کمک میکرد. همین مسئله باعث محبوبیت او در میان مردم یمن شد. او فرماندهی نبرد اولی البأس را بر عهده داشت.
اولی البأس، نامی بود که شهید سید حسن نصرالله دبیر کل فقید حزب الله برای جنگ اخیر با اسرائیل انتخاب کرد. رزمندگان مقاومت از 17 سپتامبر تا 27 نوامبر (72 روز) در قالب این عملیات، 1666 عملیات نظامی علیه ارتش اسرائیل انجام دادند که به طور میانگین روزانه 23 عملیات بود. در این بازه زمانی، بیش از 130 نظامی و شهرکنشین کشته شده و بیش از 1250 تن دیگر زخمی شدهاند.
زمان پاسخ به ترور شهید طباطبایی را حزب الله تعیین میکند
دبیر کل حزب الله این جنبش را منسجم و ریشهدار دانست و گفت: «ما در این مسیر،هزاران شهید دادهایم، ولی در هر مرحله موفق شدهایم توانمندی خود را احیا کنیم. در لبنان، مزدورانی وجود دارند و نیروهای امنیتی یک باند از آنان را بازداشت کرده بودند. به هر حال،ما همیشه باید هوشیار باشیم و خلأها را پر کنیم و از گذشته درس بگیریم.
قاسم با اشاره به اینکه ترور شهید طباطبایی، یک تجاوز آشکار است و ما حق داریم پاسخ دهیم، ادامه داد: ما زمان پاسخ را تعیین خواهیم کرد. تلاشهایی برای جاسوسی از ما به صورت دریایی و هوای صورت میگیرد. اتباع خارجی و حتی برخی از سرویسهای اطلاعاتی کشورهای عربی هم به اسرائیل اطلاعات میدهند.
وی تن دادن اسرائیل به آتشبس با حزب الله را پیروزی برای جریان مقاومت و مردم لبنان دانست و تأکید کرد: ما اجازه ندادیم اهداف دشمن محقق شود که در صدر آن پایان بخشیدن به موجودیت مقاومت لبنان است. بر اساس این توافق، دولت مسئول اخراج اسرائیل و استقرار ارتش در است. اسرائیل باید از خاک لبنان خارج شود، به حملات خود پایان دهد و اسرای لبنان را آزاد کند