نانواییهای میادین ترهبار تهران تا پایان سال دو برابر میشوند
مدیرعامل سازمان میادین و ترهبار شهرداری تهران از استقرار نانواییها در میادین ترهبار پایتخت خبر داد و گفت: در حال حاضر در ۱۷ میدان ترهبار پایتخت این نانواییها فعال شدهاند که تعداد آنها تا پایان سال به دو برابر میرسد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، اخیرا تعدادی از میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران دارای غرف نانوایی شدهاند که این موضوع سبب خوشنودی و رضایتمندی شهروندان از خدمات ارائهشده در این میادین شده است.
مهدی بختیاری روز پنجشنبه در این باره اعلام کرد: طبق برنامهریزی تعداد این نانواییها تا پایان سال به حداقل دو برابر میرسد.
وی در پاسخ به این سوال که چه نوع نانهایی در این نانواییها عرضه میشود، گفت: هماینک انواع نان از جمله لواش، تافتون، سنگک و بربری بسته به محیط و امکانات در حال پخت و در حال عرضه است.
بختیاری در پاسخ به این پرسش که آیا کنترلی هم بر کیفیت نانهای در حال عرضه در غرف میادین صورت میپذیرد یا خیر، افزود: این نانواییها با آرد دولتی که به آنها عرضه میشود، به فعالیت خود ادامه میدهند و کیفیت نان هم بستگی مستقیم به کیفیت آردی دارد که به آنها عرضه میشود.