کد خبر: 258891
A
ماجرای حضور جادوگرهای ایران در جام جهانی

افشاگری بازیکن پیشین پرسپولیس از باطل کردن «سِحر و جادو» در جام جهانی ۲۰۰۶

مدافع سابق تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، افشاگری عجیبی از جادوگری و باطل کردن سحر و جادو پیش از بازی با مکزیک انجام داد. محمد نصرتی پیشکسوت مطرح فوتبال که سابقه عضویت در تیم‌های پرسپولیس، پاس، تراکتور و حضور در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان را در کارنامه دارد درباره حضور جادوگر در جام جهانی ۲۰۰۶ گفت: در جام جهانی ۲۰۰۶ و در بازی مقابل مکزیک، شاید آنها جادوگر داشتند. البته مسئول فرهنگی آن زمان فدراسیون فوتبال هم با خودش مایعی آورده بود تا داخل دروازه مکزیک بریزد تا سحر و جادوی تیم ملی مکزیک از بین برود!

افشاگری بازیکن پیشین پرسپولیس از باطل کردن «سِحر و جادو» در جام جهانی ۲۰۰۶

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، محمد نصرتی پیشکسوت مطرح فوتبال که سابقه عضویت در تیم‌های پرسپولیس، پاس، تراکتور و حضور در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان را در کارنامه دارد درباره حضور جادوگر در جام جهانی ۲۰۰۶  گفت: در جام جهانی ۲۰۰۶ و در بازی مقابل مکزیک، شاید آنها جادوگر داشتند. البته مسئول فرهنگی آن زمان فدراسیون فوتبال هم با خودش مایعی آورده بود تا داخل دروازه مکزیک بریزد تا سحر و جادوی تیم ملی مکزیک از بین برود!

نصرتی در ادامه این افشاگری عجیب می‌گوید: وقتی دکتر دادکان رئیس وقت فدراسیون، متوجه این موضوع شد به این مسئله اعتراض کرد و گفت این چه کاری است که می‌کنید؟! شاید باورتان نشود که خودم فکر می‌کردم آن مایع، آب سیب بوده چرا که آنجا به ما آب میوه‌ها را می‌دادند اما بعداً فهمیدم که آب سیب نبود. این مسئله ایست که من با چشم خودم دیدم و با گوش هایم شنیدم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این مایع درون دروازه مکزیک ریخته شد یا نه ادامه می‌دهد: نمی‌دانم. فقط خدا می‌داند که آیا این مایع ریخته شده است یا نه.

 
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر