کد خبر: 260127
A

رونمایی از مقصد غیرمنتظره رضاییان؛ رامین دوباره لژیونر می‌شود؟!

رامین رضائیان که از شرایط خود در استقلال به‌شدت ناراضی است قصد دارد فوتبال خود را در الوحده امارات و زیر نظر ژوزه مورایس دنبال کند.

رونمایی از مقصد غیرمنتظره رضاییان؛ رامین دوباره لژیونر می‌شود؟!

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال، پیش از دیدار با المحرق بحرین نام رامین رضائیان را از فهرست تیمش خط زد و این بازیکن همراه آبی‌پوشان راهی بحرین نشد.

این تصمیم در دیدار برابر گل‌گهر سیرجان نیز تکرار شد و سرمربی پرتغالی استقلال بار دیگر رضائیان را کنار گذاشت تا مشخص شود اعتقادی به استفاده از او ندارد.

ساپینتو پس از شکست استقلال مقابل گل‌گهر سیرجان در نشست خبری اعلام کرد که رضائیان خواستار جدایی از استقلال در نیم‌فصل شده است.

این بازیکن که از شرایط خود در استقلال به‌شدت ناراضی است، تمایلی به ادامه حضور در جمع آبی‌پوشان ندارد و به دنبال پیوستن به تیمی دیگر است.

در این میان گفته می‌شود باشگاه الوحده امارات که هدایت آن بر عهده ژوزه مورایس است، خواهان جذب رامین رضاییان شده است.

چند شب پیش رضاییان پیامی برای مورایس ارسال کرد و ضمن تبریک نتایج خوب الوحده، برای این مربی آرزوی موفقیت کرد.

مورایس نیز در پاسخ به این پیام عنوان کرده است: دلم برای رامین خیلی تنگ شده و دوست دارم دوباره او را ببینم. اتفاقاً در الوحده به بازیکنی مثل رامین نیاز دارم تا روی ضربات ایستگاهی گل بزند و موقعیت‌سازی کند!

حالا باید دید رامین رضاییان چه تصمیمی برای آینده فوتبالی خود خواهد گرفت؛ ادامه حضور در فوتبال ایران یا انتقال به امارات و پیوستن به الوحده؟

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر