امام جمعه کرج: برخی با وجود وقوع جنگ چشم به مذاکره دارند؛ دیگر نباید از مذاکره سخنان گفته شود

حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز با انتقاد از تفاهم نامه ای که منجر به جنگ اخیر شد گفت: برخی مسئولان در سخنان خود با وجود وقوع جنگ به‌گونه‌ای صحبت می‌کنند که گویی همچنان چشم امید به مذاکره دارند. دیگر نباید از این‌گونه سخنان گفته شود. مسئولان از محاصره اقتصادی نترسند. ترس، موجب اشتباه در محاسبات و تصمیم‌گیری می‌شود اعتماد به آمریکا حتی با نام تفاهم، توافق یا هر عنوان دیگر، برخلاف نظر رهبر معظم انقلاب، منافع ملی و حکم عقل است.

امام جمعه کرج: برخی با وجود وقوع جنگ چشم به مذاکره دارند؛ دیگر نباید از مذاکره سخنان گفته شود

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در نماز جمعه ۲۶ تیر گفت: امروز، مردم از بصیرت بالایی برخوردار هستند و جلوتر از خواص، دشمنیِ دشمنان را درک می‌کنند.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ امام جمعه کرح افزود: لیبرال‌های سرمایه‌دار وابسته، دائماً از مذاکره، صلح و شرافت سخن می‌گویند، در حالی که از درون صلح‌طلبی‌شان، جنگ و کشتار بیرون می‌آید.

امام جمعه کرج با بیان اینکه شعار انتقام، سایه جنگ را از منطقه دور خواهد کرد، گفت: شعار انتقام، سازشکاری و وابستگی را از بین خواهد برد. با شعار انتقام سلطه و حاکمیت بر تنگه هرمز برای همیشه در دست ایران اسلامی خواهد بود.

وی تصریح کرد: اعتماد به آمریکا حتی با نام تفاهم، توافق یا هر عنوان دیگر، برخلاف نظر رهبر معظم انقلاب، منافع ملی و حکم عقل است.

نماینده ولی فقیه در البرز در ادامه گفت: نباید امام را که از ما نظارت و مطالبه‌گری خواسته است، تنها بگذاریم. کمترین مرتبه آن، همین حضور محکم و منسجم در خیابان‌ها و طرح درخواست‌های بحق از مسئولان، بویژه درباره مذاکرات هسته‌ای، غنی‌سازی و تنگه هرمز است.

وی خاطرنشان کرد: دوستانی که قصد شرکت در اربعین دارند، یک یا دو روز بروند و بازگردند تا حضور در خیابان تعطیل نشود و صلابت آن از بین نرود.

امام جمعه با بیان اینکه شما مسئولان، از رئیس‌جمهور گرفته تا دیگران، وکیل مردم هستید و باید به موکلان خود پاسخگو باشید، افزود: برخی مسئولان در سخنان خود به‌گونه‌ای صحبت می‌کنند که گویی همچنان چشم امید به مذاکره دارند. دیگر نباید از این‌گونه سخنان گفته شود.

وی تصریح کرد: مسئولان از محاصره اقتصادی نترسند. ترس، موجب اشتباه در محاسبات و تصمیم‌گیری می‌شود. مذاکره، اقتصاد را درست نمی‌کند.امروز، مسئول در جمهوری اسلامی باید در تراز ملتِ مبعوث‌شده باشد و در تراز این مردم برای آنان کار کند.

حسینی همدانی گفت: دشمن دوست دارد خیابان‌ها تعطیل، کم‌رونق و کم‌رنگ شود. عده‌ای با ندانم‌کاری به دشمن کمک نکنند.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر