?>
کد خبر: 161183
A

اعزام بالگرد هوافضای سپاه برای مهار آتش سوزی در جنگل‌های مریوان

رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفاء حریق هوایی وزارت دفاع از اعزام یک فروند بالگرد هوافضای سپاه جهت مهار آتش سوزی به جنگل های سه روستای «گماره‌لنگ»، «دره‌وران» و «آسن‌آباد» مریوان در استان کردستان خبر داد.

اعزام بالگرد هوافضای سپاه برای مهار آتش سوزی در جنگل‌های مریوان

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ خلبان محمد مهدی نوری آل آقا با بیان ادامه آتش سوزی در منطقه شمال غرب در جنگل‌های سه روستای «گماره‌لنگ»، «دره‌وران» و «آسن‌آباد» مریوان در استان کردستان،گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با استانداری کردستان یک فروند بالگرد هوافضای سپاه جهت کمک به مهار آتش سوزی به این منطقه اعزام شده و درحال عملیات اطفاء حریق است.

رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفاء حریق هوایی وزارت دفاع ادامه داد: با توجه به گستردگی آتش سوزی در جنگل های این سه روستا "گماره‌لنگ، دره‌وران و آسن‌آباد" به منظور بیشترین استفاده از ظرفیت اطفاء حریق هوایی،دومین فروند بالگرد آماده اعزام به منطقه است.

گفتنی است؛ صعب العبور بودن منطقه، مرزی بودن این جنگل ها و مین های جامانده از دوران جنگ تحمیلی کار اطفاء حریق را با مشکل مواجه کرده است.

منبع: اعتماد آنلاین

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر