?>
کد خبر: 220571
A

چمران: نیروی انتظامی جلوی کار ون‌کافه‌های بدون مجوز را بگیرد

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جلسه علنی امروز شورای شهر خواستار برخورد با ون کافه ها شد و گفت: متأسفانه شاهد استقرار ون‌کافه‌ها در مکان‌ها و زمان‌هایی هستیم که مجوزی برای فعالیت در آن‌ها صادر نشده استو برخی از این ون‌کافه‌ها بدون داشتن پروانه کسب، به‌صورت خودسرانه در نقاط مختلف شهر مستقر می‌شوند، در حالی که تعدادی از بهره‌برداران با دریافت مجوز و انجام سرمایه‌گذاری‌های سنگین، مطابق قانون فعالیت می‌کنند

چمران: نیروی انتظامی جلوی کار ون‌کافه‌های بدون مجوز را بگیرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جلسه علنی امروز شورای شهر خواستار برخورد با ون کافه ها شد و گفت: متأسفانه شاهد استقرار ون‌کافه‌ها در مکان‌ها و زمان‌هایی هستیم که مجوزی برای فعالیت در آن‌ها صادر نشده استو برخی از این ون‌کافه‌ها بدون داشتن پروانه کسب، به‌صورت خودسرانه در نقاط مختلف شهر مستقر می‌شوند، در حالی که تعدادی از بهره‌برداران با دریافت مجوز و انجام سرمایه‌گذاری‌های سنگین، مطابق قانون فعالیت می‌کنند.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ چمران گفت: این بی‌نظمی موجب نارضایتی کسبه و فعالان مجاز شده و شهرداری و نیروی انتظامی باید با قاطعیت از گسترش فعالیت ون‌کافه‌های غیرمجاز جلوگیری کنند. حضور این ون‌ها در هر ساعت از شبانه‌روز و در هر نقطه‌ای از شهر نباید بدون ضابطه باشد و همه باید تابع قانون باشند تا بتوان به یک ساماندهی مؤثر و عادلانه دست یافت.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر